MILOŠ DEGENEK OTVORIO DUŠU: Zvezdin štoper ispričao sve kod sporne situacije kod crvenog kartona!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

rekao svoje

MILOŠ DEGENEK OTVORIO DUŠU: Zvezdin štoper ispričao sve kod sporne situacije kod crvenog kartona!

Mislio sam da je bolje da dam Borjanu i živom zidu priliku da spasu situaciju slobodnim udarcem

Objavljeno:

Štoper crveno-belih je u 12. minutu dopustio Isaksonu da ga pretrči i krene s loptom prema golu, usledio je prekršaj ispred samog šesnaesterca i direktan crveni karton. Ostavio je Degenek u ranoj fazi utakmice ekipu sa čovekom manje, mada je to došlo na naplatu kasnije, Danci su gol postigli u drugom poluvremenu.

Reprezentativac Australije je u razgovoru za Žurnal preuzeo odgovornost za kiks, koji je u velikoj meri usmerio crveno-beli brod u poraz.

- Loše sam reagovao... Trebalo je i morao sam da budem brži. Nedostajalo mi je metar i po, dva, koje sam izgubio u okretu, što je iskoristio Isakson i pobegao - pričao je Degenek za Žurnal.

Svestan je Degenek šta je pogrešno uradio u toj situaciji.

- Mister Stanković je tražio od nas da čim Danci prime loptu, mi brže krenemo pozadi. To nisam uradio u 12. minutu. Očekivao sam da će u tom momentu Dragović biti iza mene. Pogrešio sam. Morao sam da krenem sekund ranije -

Miloš Degenek, Seku Sanogo
foto: Starsport©

Štoper crveno-belih kaže da je reagovao onako kako je mislio da je u tom momentu najbolje.

- Mislio sam da je bolje da dam Borjanu i živom zidu priliku da spasu situaciju slobodnim udarcem. Ostaje lutrija da li bi Isakson postigao gol da sam ga pustio. Mislio sam da je najbolje da ga fauliram. Sa druge strane, uveren sam da je napadač Midtjilenda postigao gol, a da smo ostali 11 na 11, da bismo preokrenuli do kraja utakmice -

Ne krije Degenek da je razočaran što je i sebe i druge – razočarao.

- Dobro sam odigrao u Herningu sa Midtjilendom i očekivao sam da ću ponoviti partiju u revanšu i da ćemo pobedom obezbediti prolaz dalje. A, ja dobijem posle 12 minuta igre crveni karton i razočaram toliko ljudi koji su došli da nas bodre, saigrače i stručni štab na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem. Drugu familiju, jer sa njima provodim više vremena nego sa detetom i ženom. Završilo se kako nisam hteo, ali posle bitke je lako biti general - istakao je Miloš Degenek.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.