POMAHNITALI IGRAČ BETISA DAVIO I ČUPAO PROTIVNIKA, NAKON CRVENOG "ZABO" VAR: Svi su bili zbunjeni! (VIDEO)
Foto: Tweet / Golde

ko gubi, ima pravo da se ljuti - ali ne na ovakav način

POMAHNITALI IGRAČ BETISA DAVIO I ČUPAO PROTIVNIKA, NAKON CRVENOG "ZABO" VAR: Svi su bili zbunjeni! (VIDEO)

La liga je jedna od najboljih na svetu, ali smo mnogo puta videli pokvarene i prljave poteze koji nikako ne bi smeli da se vide na terenu. Sada je ta loša tradicija španskog fudbala viđena i u Evropi

Objavljeno: 19:00h

Na utakmici Lige Evrope između Bajera iz Leverkuzena i Betisa gosti su počeli da gube živce u završnici meča, kada je posle dva brza pogotka domaćina njihovo vođstvo naraslo na, ispostavilo se konačnih, 4:0.

Nedugo nakon poslednjeg pogotka na meču igrač Betisa Nabil Fekir neshvatljivo se poneo - lako može biti iznervira rezultatom.

Uhvatio je za gušu rivala iz Leverkuzena Kerema Demirbaja, samo zato što je ovaj šutnuo loptu ka njemu posle jednog prekršaja.

Rezervista Bajera Nadiem Amiri pritrčao je Fekiru, koji je i na njega nasrnuo, a engleski sudija Tejlor je na kraju i "davitelju" pokazao crveni karton, ali i Demirbaju, čiji je nesportski potez i započeo ovu kavgu.

Fekirovom ponašanju nisu mogli da se načude ni njegovi saigrači, koji su ga u neverici pogledima ispratili sa terena, čime se samo došlo do još lošijeg utiska posle teškog poraza kojim je san o prvom mestu u grupi gotovo raspršen.

Nakon crvenog kartona stradao je i VAR (pogledajte OVDE)

Bajer ima 10 bodova i bolji odnos u međusobnim duelima sa Špancima, Betis je ostao na sedam, a iza su Seltik na šest, te Ferencvaroš koji je "na nuli".

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.