Fiorentina prodaje Vlahovića ove zime - JEDINO NE PREGOVARAJU SA KLUBOM U KOJI JE SRBIN ŽELEO!
Foto: Profimedia

obrt

Fiorentina prodaje Vlahovića ove zime - JEDINO NE PREGOVARAJU SA KLUBOM U KOJI JE SRBIN ŽELEO!

Fiorentina ne želi da Vlahović zaigra protiv njih. Barem ne u cro-belom dresu!

Objavljeno: 12:54h

Srpski napadač Dušan Vlahović odbio je da produži ugovor sa Fiorentinom i zbog toga bi mogao da napusti klub već u januaru, pošto su "ljubičasti" svesni da nikako ne mogu da ga zadrže.

Žele da ga prodaju što pre i iskoriste to što je trenutno na vrhuncu forme, ali imaju samo jedan uslov za njega!

Naime, Fiorentina će pristati da proda Vlahovića u bilo koji klub - sem u Juventus. Dobro je poznato da između ova dva kluba vlada veliko rivalstvo, a navijači Fiorentine bili su besni kada je rukovodstvo bilo primorano da prethodnih godina u njihove redove pusti Federika Bernardeskog i Federika Kjezu.

Niko ih nije zaboleo kao Roberto Bađo, koji je još pre tri decenije zamenio dres Fiorentine za Juventusov, pa tako neće dozvoliti Vlahoviću da se istorija ponovi.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Može da ode bilo gde, ko ponudi adekvatnu sumu novca, ali samo da to nije "stara dama".

- Fiorentina će pregovarati s bilo kojim klubom za Vlahovića, osim s Juventusom. Fiorentinu ne zanimaju razgovori s Juventusom i želi prodati Vlahovića već ove zime - napisao je italijanski novinar Romeo Agresti, inače odlično upućen u dešavanja u crno-belom klubu.

Tako je u prvi plan iskočio Totenhem, koji od ove nedelje vodi Antonio Konte. Navodno bi Fiorentina pristala da proda Vlahovića za 80 miliona evra, a videćemo da li će škrti Danijel Levi pristati na to.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.