ZVANIČNO: Konte u Totenhemu! Postao drugi najplaćeniji trener na svetu, prva meta - DUŠAN VLAHOVIĆ!
Foto: Printscreen/twitter/@SpursOfficial

BOMBA

ZVANIČNO: Konte u Totenhemu! Postao drugi najplaćeniji trener na svetu, prva meta - DUŠAN VLAHOVIĆ!

Sjajan posao Totenhema

Objavljeno:

Gotovo je, Antonio Konte je novi menadžer Totenhema, potvrdio je klub iz Londona na društvenim mrežama.

A, kako piše Gazeta delo Sport, Konte nije rekao „da“ Pevcima pre nego što su obećali da će učiniti sve da mu ispune dve velike želje. Prva je Dušan Vlahović, a druga Frank Kesi. I to da obojica moraju da dođu već u januaru.

Konte će potpisati sa Totenhemom ugovor na godinu i po dana, po kojem će zarađivati 17.000.000 evra, a to će ga lansirati da bude drugi najplaćeniji trener na svetu. Ispred njega će ostati samo Pep Gvardiola u Mančester sitiju.

Nije sve, ipak, samo u parama koje će Konte da taloži na svoj račun u banci. Italijanski stručnjak želi da ozbiljno pojača tim Totenhema, kojem je sveža krv preko potrebna, jer su vodeći igrači Pevaca već umorni od neuspeha, neki bi i da idu...

Iako napad Totenhema predvodi Hari Kejn, novi menadžer želi da vidi tu i Dušana Vlahovića. Taj posao bi mogao lako da se realizuje pošto srpski golgeter želi da ode iz Fjorentine, ne pristaje na produžetak ugovora, pa u klubu iz Firence nemaju mnogo izbora osim da ga prodaju. Ako ne u januaru, a onda u junu. Italijani špekulišu da je zbog cele situacije oko Vlahovića igraču pala cena i da Ljubičasti ne mogu ni da sanjaju više 100.000.000 evra, koliko su imali ponudu tokom letnjeg prelaznog roka.

Neće biti lako Totenhemu da dovede Vlahovića, jer su za reprezentativca Srbije zainteresovani i Atletiko Madrid, Juventus...

Dovođenja Franka Kesija bi trebalo da bude daleko lakši posao, jer vezisti Milana ugovor ističe na leto, te će Rosoneri biti prinuđeni da ga prodaju u januaru. Fudbaler iz Obale Slonovače ne pristaje na potpiše novi ugovor, jer očekuje mnogo veću platu od one koju mu nudi klub sa San Sira.

„Igrač koji je toliko važan za tim mora da bude i plaćen u skladu sa njegovim standardima“, objasnio je Džordž Atangana, Kesijev menadžer.

Lista želja Antonija Kontea se ne završava sa Dušanom Vlahovićem i Frankom Kesijem, ali su mu njih dvojica prioritet. Doskorašnji šef struke Intera bi voleo i da ponovo u njegovom timu bude štoper Stefan de Fraj, kojeg je trenirao među nerazurima, a onda i desni bek Lacija Manuel Lacari.

Gazda Totenhema Danijel Levi nije poznat kao čovek koji voli da troši velike sume na dovođenje igrača, ali možda je i on shvatio da sa ovakvim poslovanjem Pevci su bliži da završe u donjem delu tabele nego da se bore za trofeje. A, danas je tačno 5.000 dana otkako je klub iz Londona podigao pehar poslednji put...

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.