MILETIĆ U ČUDU: Kako je Gent 12. u prvenstvu? Nema alibija nastavljamo borbu za TITULU!
Foto: Espreso/Srđan Novaković

Osvrt na evropu

MILETIĆ U ČUDU: Kako je Gent 12. u prvenstvu? Nema alibija nastavljamo borbu za TITULU!

Potpuno iskreno i bez zadrške, defanzivac crno-belih pričao o rivalu sa kojim su bodovi podeljeni

Objavljeno:

- Očekivali smo da će biti teška utakmica, pre svega zato što su oni jedna stvarno dobra i fizički spremna ekipa. Nije mi uopšte jasno kako je Gent 12. u prvenstvu Belgije, jer po kvalitetu imaju tim za sam vrh. Odigrali smo muški, nesrećno primili taj gol, ali smatram da možemo da budemo zadovoljni na kraju, Svi igrači su dali dali zaista sve od sebe, borili smo se do kraja - kaže Nemanja Miletić.

- Nije mi stran taj sistem, kao što nije ni Vujačiću i Saničaninu, jer su igrali na taj način u reprezentacijama Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Mislim da smo dobro odradili posao, s obzirom na činjenicu da nismo umeli vremena da uigramo. Taj način igre ćemo tek da vežbamo, ali možemo da budemo zadovoljni.

- Imamo 25 igrača i ko god da igra, može da igra na visokom nivou. Bili smo bez nekih ključnih igrača igrača i bilo je teško bez njih, ali svi koji su igrali, igrali su dobro. Ide nam na ruku i što je u drugom meču u grupi, između Flore i Anortozisa bilo nerešeno i jedino mi je krivo što smo primili gol. Mogli smo da budemo prvi, ali i ne predajemo se! Ima još šest bodova, može svašta da se desi.

Kako Miletić ističe, njegovo prethodno iskustvo igranja u belgijskoj ligi značajno mu je pomoglo za ovu utakmicu, jer je znao šta može da očekuje:

- Belgijska liga je fizički jaka, svi timovi su spremni, očekivali smo da će biti teško. Ipak, ne možemo previše da se osvrćemo na minulu utakmici, jer već za par dana igramo sa Proleterom. Nastavljamo borbu za titulu. Nema albija, moramo da se odmorimo koliko god možemo i ostvarimo prvenstvenu pobedu u nedelju - zaključio je Nemanja Miletić.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.