U ZVEZDI NIJE OPAO MORAL: Sve je i dalje u našim rukama, SVI smo uvereni da ćemo ostvariti cilj!
Foto: Espreso sport

čekaju sledeću meč loptu

U ZVEZDI NIJE OPAO MORAL: Sve je i dalje u našim rukama, SVI smo uvereni da ćemo ostvariti cilj!

Portparol kluba Miljan Milošević objasnio je okupljenim novinarima zašto se Dejan Stanković nije pojavio na konferenciji, ali i najavio više detalja narednog dana.

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije se pojavio na konferencije za novinare nakon poraza od Mitjilenda, niti je dao izjavu na terenu odmah po završetku meča.

Portparol kluba Miljan Milošević objasnio je okupljenim novinarima zašto se to desilo, ali i najavio više detalja narednog dana.

- Čim ustanovimo detalje šta se sve dešavalo, klub će se izjasniti. Naš trener Dejan Stanković se izvinjava zbog toga. Zadržali bi razloge za sebe, a u svakom slučaju ispitaćemo sve što se desilo - rekao je on.

Potom se medijima obratio pomoćni trener Nebojša Milošević.

- Svakako da je taj prvi žuti karton (za Kataija u petom minutu) uticao na adaptaciju na kriterijum suđenja. Na jako težak teren, vodu, na nekim delovima terena lopta ubrzava a negde staje. Sve to uvećava rizik pasa. Mi smo prvo poluvreme završili sa tri žuta kartona (Katai, Ben i Pavkov), sa igračem manje, a u igri kad hoćete pozitivan rezultat to je veliki rizik. Šef je probao sa izmenama da neutrališe određene probleme koje smo imali u smislu kontrole prostora, da sačekamo neku situaciju gde bi mi zapretili.

- Nažalost, i gol koji smo primili je došao ne iz igre, već posle odbitka. Ove večeri puno toga nije išlo na našu ruku i prvi utisak pre prespavane noći i kompletne fudbalske analize, u smislu voljnog momenta, želje, odnosa na terenu je da su svi igrači u crveno-belom dresu su dali sve od sebe - smatra Milošević.

Ipak, on veruje u prolaz dalje.

- Posle četiri utakmice imamo sedam bodova, još šest bodova je u opticaj imamo sve u svojim rukama i uveren sam, svi smo uvereni da ćemo realizovati svoj cilj, a to je proleće u Evropi - poručio je pomoćni trener Zvezde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.