ČUVENI FUDBALSKI SAJT SE DOTAKAO LAZARA MARKOVIĆA: Hteli su da protumače zašto "GENIJE" nije uspeo u Liverpulu!
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

iz njihovog ugla

ČUVENI FUDBALSKI SAJT SE DOTAKAO LAZARA MARKOVIĆA: Hteli su da protumače zašto "GENIJE" nije uspeo u Liverpulu!

„Goal“ se prisetio i izjave nekadašnjeg trenera Partizana Avrama Granta, koji je 2014. godine bio oduševljen Markovićevim talentom

Objavljeno: 12:36h

Kapiten Partizana Lazar Marković je jedan od najboljih fudbalera crno-belih, a svojevremeno je bio i jedan od najvećih talenata u evropskom fudbalu.

Bio je velika nada kako crno-belih, tako i Liverpula u koji je prešao 2014. godine iz Benfike. Marković je imao odličnu sezonu u Portugalu, nekoliko evropskih velikana je bilo zainteresovano za njega, ali odlazak na Ostrvo se ipak nije ispostavio kao sjajno rešenje.

Odigrao je samo 20 mečeva za prvi tim, a 4 godine je proveo na pozajmicama. Sada je ponovo u svom voljenom klubu, jedan je od glavnih motora ekipe, a nakon odlaska Vladimira Stojkovića postao je kapiten. „Goal“ je upravo podsetio na Markovićev period u Liverpulu, uz naslov: „Kako je genije Marković doživeo neuspeh u Liverpulu?“

– Lazar Marković je genije u malom fudbalu, istakao je nekadašnji golman Liverpula Adam Bogdan.

„Goal“ se prisetio i izjave nekadašnjeg trenera Partizana Avrama Granta, koji je 2014. godine bio oduševljen Markovićevim talentom.

– Ne volim da upoređujem igrače, jer sam u karijeri radio sa dosta vrhunskih fudbalera. Ako ostavimo po strani Mesija i Ronalda, onda je Marković jedan od najvećih talenata od 19 godina koje sam video. Drago mi je što sam imao priliku da radim sa njim, istakao je tada Grant.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.