AJAKS VRAĆA ERIKSENA U AMSTERDAM? Dušan Tadić bi mogao da dobije partnera kakav mu fali od odlaska Ziješa!
Foto: EPA/AIDAN CRAWLEY

tim koji bi mogao sve

AJAKS VRAĆA ERIKSENA U AMSTERDAM? Dušan Tadić bi mogao da dobije partnera kakav mu fali od odlaska Ziješa!

Ako se vrati u Amsterdam, klub će uz Tadića i Berghajsa dobiti još jednog vrhunskog kreatora igre, pa će biti još ubitačniji u napadu u kome već imaju Alera i Antonija na krilu, ali i odlične opcije na klupi

Objavljeno:

Kristijan Eriksen ne može više da igra u Italiji pošto mu je zbog srčanog zastoja ugrađen aparat za pokretanje srca (defibrilator), a ukoliko želi da se vrati fudbalu - to će morati da učini u nekoj drugoj zemlji.

"Nero-azuri" mu neće praviti problem i voljni su da ga puste već u januaru, a sada se pojavila informacija da je za njegove usluge zainteresovan Ajaks. Već je igrao za klub iz Amsterdama i oni imaju iskustva sa defibrilatorom pošto ga nosi i Dejli Blind, doduše, njihov problem nije identičan.

Kristijan Eriksen
foto: Profimedia

"Korijere delo Sport" prenosi da su "Kopljanici" zainteresovani da vrate Danca ako se ispostavi da neće imati nikakvih poteškoća u budućnosti, što znači da ga čekaju dugi lekarski pregledi i brojne provere.

Eriksen inače ima ugovor sa Interom do juna 2024. godine i planiraju da ga prodaju "ispod cene" u januaru, a ukoliko ne uspeju u tome - razmisliće o raskidu ugovora kako bi mogao da ode bez obeštećenja. Uostalom, to su uradili i sa Rađom Naingolanom i Žoaom Mariom koji su bili potpuno zdravi, pošto im je budžet za plate "nategnut".

Kristijan Eriksen
foto: EPA/Jerry Lampen

Sjajni vezista je inače kao dete stigao iz Danske u Ajaks i za Amsterdamerse odigrao 163 utakmice i upisao 32 gola i 65 asistencija, da bi potom 2013. godine prešao u Totenhem. Od januara 2020. je u Interu.

Ako pojača Ajaks, klub će uz Tadića i Berghajsa dobiti još jednog vrhunskog kreatora igre, pa će biti još ubitačniji u napadu u kome već imaju Alera i Antonija na krilu, ali i odlične opcije na klupi.

(Espreso/Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.