VELJKO PAUNOVIĆ POZITIVAN NA KORONA VIRUS: Klub se oglasio, poznato i kako se oseća trening Redinga!
Foto: Profimedia

da brzo ozdraviš

VELJKO PAUNOVIĆ POZITIVAN NA KORONA VIRUS: Klub se oglasio, poznato i kako se oseća trening Redinga!

Fudbalski klub Reding potvrdio je da Veljko Paunović ima koronu

Objavljeno: 10:07h

Veljko Paunović ima koronu i od juče se nalazi u izolaciji. Njegov klub Reding objavio je informaciju na društvenim mrežama i poželeo brz oporavka svom treneru.

Iz kluba navode da je Veljko Paunović bio vakcinisan, te da su njegovi simptomi na virus kovid 19 blagi i da se on trenutno oseća dobro. Kao mera predostrožnosti i rutinski deo protokola cela ekipa se testirala uoči meča sa Milvolom u utorak i jedino je bio pozitivan Paunovićev test. Pomoćnik menadžera Marko Mitrović će u međuvremenu obavljati funkciju glavnog trenera.

Reding se trenutno nalazi na 16. poziciji u Čempionšipu. Veljko Paunović i "rojalsi" dobro su počeli sezonu, posebno u septembru i početkom oktobra, a onda su usledila tri neplanirana poraza od Blekpula, Blekburna i Bornmuta.

Veljko Paunović preuzeo je Reding u avgustu 2020, kada se klub nalazio u delikatnoj situaciji što se tiče finansija i rezultata. Prošle sezone Srbinu je malo nedostajalo da se domogne plej-ofa Čempionšipa i bori za ulaz u Premijer ligu, jer je Reding bio prvi "ispod crte", sa sedam bodova manje od Bornmuta.

Njegov veliki prijatelj i pomoćnik u mladoj reprezentaciji Srbije Milan Kosanović preminuo je od posledica korona virusa. Veljko Paunović je sa mladom srpskom selekcijom bio svetski prvak na Novom Zelandu 2015. godine.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.