SVE ĆE OBAVITI BRZOPOTEZNO: Ekspedicija Partizana ovoga puta na gostovanju samo 24 sata
Foto: Starsport

PROMENA PLANA

SVE ĆE OBAVITI BRZOPOTEZNO: Ekspedicija Partizana ovoga puta na gostovanju samo 24 sata

Utakmica protiv Genta igra se u četvrtak od 18.45

Objavljeno: 13:53h

Partizan u četvrtak od 18.45 igra meč četvrtog kola grupne faze Lige konferencija protiv Genta, a pred put crno-beli su prilično promenili plan puta i navike u odnosu na dosadašnja evropska gostovanja. Tim Aleksandra Stanojevića, kako stvari trenutno stoje, samo će prespavati i odigrati meč u Belgiji, gde će provesti samo 24 časa.

Do sada je bilo uobičajeno da ekipa na gostovanje polazi dan ranije, dakle u sredu, u ranim jutarnjim časovima, da posle smeštanja u hotel slede odmor, ručak i poslednji, protokolarni trening na stadionu na kome se odigrava utakmica.

Ovoga puta, Partizan će odraditi trening u svom sportskom centru u Zemunu u sredu u 11 časova, potom slede ručak, konferencija za medije trenera Aleksandra Stanojevića, odlazak na aerodrom "Nikola Tesla", a potom i let "Er Srbijom" od 16 časova.

FK Partizan
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli su izabrali da slete na Ostende, koji se nalazi na zapadnoj obali, na okeanu, koji je udaljen oko 45 kilometara od Genta (Brisel je udaljeniji, otuda nije odabran kao tačka sletanja).

Ekipa će pravo sa aerodroma u hotel, ovoga puta "Merriott Ghent", gde će se smestiti i prespavati, bez zvaničnog treninga.

Sutradan, u četvrtak, očekuje ih duel sa Gentom od 18.45 časova, a povratak u Beograd je zakazan odmah posle utakmice. Jer, Stanojević želi da koliko-toliko da vremena igračima za oporavak pred poslednji meč u ciklusu pred reprezentativnu pauzu, koji crno-beli igraju u nedelju protiv Proletera (14.30 čsaova).

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.