VUJAČIĆ PORED POBEDE ZADOVOLJAN SVOJIM DOPRINOSOM: Stvarno sam presrećan, bila je veoma zahtevna i teška utakmica
Foto: Starsport

pun pozitivnih utisaka

VUJAČIĆ PORED POBEDE ZADOVOLJAN SVOJIM DOPRINOSOM: Stvarno sam presrećan, bila je veoma zahtevna i teška utakmica

Partizan je u derbiju 15. kola Superlige Srbije savladao Ćukarički 2:0

Objavljeno: 10:36h

U derbiju 15. kola Superlige Srbije, Partizan je savladao ekipu Čukaričkog, a nove bodove timu iz Humske ulice svojim golovima doneli su Igor Vujačić i Marko Živković. Štoper crno-belih savladao je golmana gostiju udarcem glavom nakon prekida, a svoje utiske sumirao je posle meča:

- Ovo je bila veoma zahtevna i teška utakmica, ekipa Čukaričkog zaista igra dobro. Mi smo pružili dobru partiju, mislim da su navijači imali šta da vide. Najvažnije je da smo slavili i upisali nova tri boda - kaže Vujačić i ističe da je, pored pobede, zadovoljan i svojim doprinosom:

Igor Vujačić
foto: Starsport

- Što se tiče gola, stvarno sam presrećan, videlo se i po mom slavlju. Od početka radimo na treninzima prekide i uvek sam bio blizu da postignem gol, ali nije me htelo. Verovao sam u sebe i sad mi se vratilo. Otvorio sam tešku utakmicu, pomogao timu i stvarno sam srećan, nadam se da će ih biti još.

Vujačić dodaje da je posebno zadovoljstvo kod ove utakmice bila i činjenica da je ekipu Čukaričkog, sa klupe, predvodio legendarni igrač Partizana, Saša Ilić, koga je tek sada upoznao.

- Zaista je velika čast i privilegija upoznati takvu legendu kluba i igrati protiv njega, stvarno mi je srce puno - rekao je Vujačić.

Tim se već sada okreće narednom protivniku, ekipi Genta, sa kojom se sastaje u četvrtak, 4. novembra.

- Sada se okrećemo Gentu. Još jedna teška utakmica u nizu, ali smo pokazali da možemo da igramo protiv njih. Nadam se da ćemo se vratiti u igru za prvo mesto i da ćemo slaviti u Belgiji - poručio je Vujačić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.