NOVOSTI ZA CRVENO-BELE: Stanković saopštio kakva je situacija sa Kataijem!
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

au

NOVOSTI ZA CRVENO-BELE: Stanković saopštio kakva je situacija sa Kataijem!

Trener Crvene zvezde saopštio nove informacije vezane za fudbalera crveno-belih

Objavljeno: 16:50h

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Katai je već mesec dana van terena, pre svega zbog koronavirusa, ali i nekih drugih pratećih problema.

Crvena zvezda sutra od 13 časova i 30 minuta gostuje u Kragujevcu protiv Radničkog 1923, a kako sada stvari stoje, Katai će propustiti i ovaj meč.

Kakva je trenutno situacija sa Kataijem i kada ga ponovo možemo očekivati u sastavu crveno-belih, otkrio je trener Dejan Stanković na današnjoj konferenciji za medije.

El Fardu Ben, Aleksandar Katai
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

''Jedan od problema je i Katai, koji je posle kovida imao probleme zdravstvene, pa se onda desio i njegov kiks. Juče na treningu, kada je malo pojačao rad je osetio malo list.

To je normalno, nije problem samo što će kovid da odvoji igrače od terena nekoliko dana, već je opravak posle, ulazak u trenažni proces i ritam takmičenja jako težak, izuskuje strpljenje, volju, želju.

Nama je svaki igrač bitan, pogotovo neko kao što je Katai. Imamo trening popodne, ja se nadam da ću ga imati za Midtjiland, a ako dobijemo dozvoli od doktora zbog lista ja bih računao na njega i već sutra'', izjavio je Stanković.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.