DOBRE VESTI ZA ČUKARIČKI: Saša Ilić je negativan i vodiće ekipu sutra u Humskoj!
Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

odlično

DOBRE VESTI ZA ČUKARIČKI: Saša Ilić je negativan i vodiće ekipu sutra u Humskoj!

Imaće sutra Ilić trenerski duel sa Aleksandrom Stanojevićem, koji mu je nekada bio saigrač, a kasnije i trener u Humskoj 1

Objavljeno:

Testiranjem obavljenim jutros otklonjene su dileme - Saša Ilić je dobio negativan test na virus korona i vodiće tim Čukaričkog sutra (18.30) na gostovanju Partizanu.

Strateg Brđana nije se osećao dobro tokom prethodnih dana što je bio razlog da ne vodi ekipu Kupu Srbije protiv Loznice, ali i da ne prisustvuje treninzima kako ne bi ugrozio saradnike i igrače.

Današnjim testiranjem ustanovljeno je da uzrok zdravstvenih problema nije virus korona, te nema prepreka da nekadašnji legendarni as Partizana povede svoje pulene u okršaj sa liderom na tabeli.

Prvi put u karijeri će Saša Ilić biti na suprotnoj strani od Partizana, kluba u kojem je ponikao i proveo najveći deo karijere. Probaće strateg Brđana da trgne ekipu posle eliminacije u Kupu Srbije i da iznenade Parni valjak usred Humske.

Od dolaska na mesto trenera belo-crnih Ilić je kao trener ostvario učinak od pet pobeda, tri remija i jednog poraza u Superligi. Na poslednjoj prvenstvenoj utakmici Čukarički je sa 6:1 deklasirao Proleter.

Imaće sutra Ilić trenerski duel sa Aleksandrom Stanojevićem, koji mu je nekada bio saigrač, a kasnije i trener u Humskoj 1.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.