MIHA OPET PRIČAO O SUĐENJU, PA 'UJEO ZA SRCE' NAVIJAČE BIVŠIH KLUBOVA: Otkrio za koga navija da osvoji 'SKUDETO'!
Foto: EPA/Elisabetta Baracchi

ima dovoljan razlog

MIHA OPET PRIČAO O SUĐENJU, PA 'UJEO ZA SRCE' NAVIJAČE BIVŠIH KLUBOVA: Otkrio za koga navija da osvoji 'SKUDETO'!

Iako smatra da su im sudije pomogle, Siniša Mihajlović veruje da bi Napoli svakako pobedio njegovu Bolonju

Objavljeno:

Teško da ijedan meč Bolonje ove sezone može da prođe bez komentarisanja suđenja, pa se ni onaj protiv Napolija u četvrtak nije razlikovao.

Tim Siniše Mihajlovića poražen je rezultatom 3:0, uz dva penala za domaći tim, a srpski stručnjak je dao zanimljivo viđenje utakmice:

- Poraženi smo od jačeg tima, koji bi verovatno pobedio i bez ta dva dosuđena penala. Obećao sam sebi da neću pričati o sudijama, ali zar vam nije čudno što me posle svakog meča pitate za suđenje? Sećam se isključenja Sorijana, zbog lakta kod penala. Sinoć je kod rezultata 1:0 bio lakat Osimena, niko ništa nije rekao. Postaje teško, jednom igraš sa devetoricom, jednom sviraju dva penala protiv tebe. U samom startu su jači od vas, pa postaje nemoguće. Svaka ovakva utakmica nam postaje teška, ali to su stvari koje ne možemo da kontrolišemo - rekao je Mihajlović koji se osvrnuo i na pitanje o većem broju penala u Italiji nego u ostalim evropskom ligama:

Napoli, Pjotr Zjelinski, Fabijan Ruiz
foto: EPA/Ciro Fusco

- Neću da pričam o penalima i sudijama iz drugih liga. Ko je igrao fudbal zna kako to funkcioniše, a ja ne želim da ulazim u razloge. Moramo da pokušamo da damo sve od sebe, a onda šta se desi, desi se. Ne želim da pokvarim tako lep dan u kom se rodila moja unuka - podsetio je Miha na lepu vest.

Poručio je Siniša i da je njegovo srce ove sezone uz Napoli.

- Navijam za Napoli, jer ima divnu publiku. Ako budu osvojili "skudeto", biću srećan. Od deset utakmica ostvarili su devet pobeda i jedan remi. Imaju dobar, izbalansiran tim, i odličnog trenera. Jedina opasnost može da bude Kup afričkih nacija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.