DOSTA JE BILO DOSTA - BARSELONA SMENILA KUMANA: 3 JAKA imena se pominju kao mogući naslednici! (FOTO)
Foto: Profimedia

dalje ovako ne može

DOSTA JE BILO DOSTA - BARSELONA SMENILA KUMANA: 3 JAKA imena se pominju kao mogući naslednici! (FOTO)

Holanđanin je na 67 utakmica ostvario 40 pobeda, uz 16 poraza i 11 remija

Objavljeno: 09:19h

Ronald Kuman više nije trener Barselone, saopštio je klub. Predsednik Đoan Laporta doneo je odluku nakon poraza od Rajo Valjekana u sredu uveče.

Kuman će se u četvrtak oprostiti od igrača. Barselonu je vodio od avgusta 2020. godine, a na 67 utakmica ostvario je 40 pobeda, uz 16 poraza i 11 remija.

Za sada je Barselona napravila listu od trojice kandidata koji bi mogli da naslede Kumana na klupi.

Odavno se pričalo da bi Andrea Pirlo mogao da nasledi Ronalda Kumana, međutim njegovo ime se sve ređe spominje, tako da je trenutno najmanje ozbiljan kandidat, dok se znatno veće šanse daju dvojici španskih trenera.

Italijanski novinar Fabricio Romano objavio je da je Barselona već kontaktirala svog legendarnog igrača Ćavija Ernandeza, a da za razliku od prethodnih poziva "matice", koju je odbijao, sada želi na vrelu klupu.

Druga opcija je Roberto Martinez, aktuelni selektor Belgije, koji se takođe već duže vreme spominjao kao potencijalni trener Barselone, ali su ga izazovi sa talentovanom reprezentacijom gurali napred. Barselona neće žuriti i pažljivo će birati između ove trojice kandidata, a do tada će Serđi Barhuan biti vršilac dužnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.