Milivojević pred meč sa Velsom otkrio šta se to dobro izrodilo posle četiri greške odbrane Orlova! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

samo da smanje greške

Milivojević pred meč sa Velsom otkrio šta se to dobro izrodilo posle četiri greške odbrane Orlova! (VIDEO)

- Pozitivno je to što smo do sada primili četiri gola i to posle naših grešaka, a opet uspeli smo rezultatski da se dignemo i zabeležimo uspeh
Objavljeno:

- Svima nam je drago što su navijači počeli da veruju i ja se iskreno nadam da ćemo i posle Velsa ostati na tom mestu. Da li smo pre starta kvalifikacija verovali u ovakav početak? Da, znali smo da je grupa teška, ali rekli smo sebi da idemo od meča do meča i da moramo samo da ostanemo koncentrisani. Složili smo se da je potrebno da još više radimo na sebi kako bi dobro delovali na terenu i eliminisali greške koje su nas ranije koštale plasmana na veliko takmičenje - rekao je Nastasić.

Srbija je prva u Grupi D sa sedam bodova i gol razlikom 8:4, dok je Vels treći sa pet.

- Pozitivno je to što smo do sada primili četiri gola i to posle naših grešaka, a opet uspeli smo rezultatski da se dignemo i zabeležimo uspeh. Ostalo je mnogo prostora da napredujemo. Ukoliko smanjimo broj grešaka, onda ćemo i lakše da dolazimo do pobeda, pogotovo što igramo u novom sistemu.

- Sa boljom koncentracijom sve će biti još bolje, a s obzirom da osećamo i podršku naroda, mislim da se nalazimo na dobrom talasu i ukoliko pobedimo u Kardifu onda će nam to biti veliki stimulans da uspešno okončamo ove kvalifikacije - složili su se Nastasić i Milivojević.

Utakmica između Velsa i Srbije igraće se u subotu od 20.45 u Kardifu.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.