KUMAN JE SVESTAN DA MU NIJE OSTALO PUNO VREMENA U BARSELONI: Želim da uživam u vremenu koje mi je ostalo!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

REALAN

KUMAN JE SVESTAN DA MU NIJE OSTALO PUNO VREMENA U BARSELONI: Želim da uživam u vremenu koje mi je ostalo!

Mislim da je važno da pobedimo u predstojećoj utakmici Rajo Valjekano, pošto ne možemo da priuštimo vezane poraze

Objavljeno:

Trener Barselone Ronald Kuman rekao je danas da želi da uživa "u preostalom vremenu" u tom fudbalskom klubu, posle žestokih kritika i spekulacija o otkazu zbog loših rezultata i poraza u velikom derbiju od Real Madrida.

- Odrastao sam čovek i znam kako ove stvari idu. Želim da uživam u vremenu koje mi je ostalo, bilo da je to osam godina, šest meseci, godina ili nekoliko nedelja. Mislim da je važno da pobedimo u predstojećoj utakmici Rajo Valjekano, pošto ne možemo da priuštimo vezane poraze - rekao je Kuman, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Barselona je u nedelju na svom terenu izgubila od Real Madrida sa 2:1 i deveta je u Primeri. Kumanov automobil su po izlasku sa stadiona okružili navijači Barselone, koje je on nazvao "neobrazovanim ljudima".

- To je društveni problem. Neobrazovani ljudi koji ne razumeju pravila i vrednosti. Unutar stadiona ambijent je bio potpuno drugačiji i to je ono što imam na umu, ta praznična atmosfera, a ne atmosfera sa onakvim ljudima - naveo je holandski trener.

Rajo Valjekano je sedmi na tabeli sa bodom više od Barselone i pobedio je u četiri od poslednjih šest utakmica.

- Oni su težak protivnik, ove sezone su još bolji. Moraćemo da budemo u najboljoj formi kako bismo ih pobedili na njihovom terenu - rekao je Kuman.

Utakmica Rajo Valjekano - Barselona igra se u sredu od 19 časova.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.