NIKOLIĆ NE ŽURI SA ODABIROM NOVOG KLUBA: Oglasio se menadžer doskorašnjeg trenera Lokomotive!
Foto: Profimedia

nova destinacija

NIKOLIĆ NE ŽURI SA ODABIROM NOVOG KLUBA: Oglasio se menadžer doskorašnjeg trenera Lokomotive!

Bivši trener Partizana slobodan je pri izboru nove sredine

Objavljeno: 13:40h

Pre dvadesetak dana Marko Nikolić je dobio otkaz u Lokomitivi iz Moskve, sada je na odmoru i još uvek nije pregovarao sa nijednom ekipom.

Interesovanje postoji, kako prenose ruskiji mediji Spartak iz Moskve želi srpskog stručnjaka na svojoj klupi, ali menadžer Dejan Joksimović je izjavio kako će tek novembra da krenu da razmatraju ponude.

Marko Nikolić trener, Marko Nikolić, FK Lokomotiva Moskva
foto: Profimedia

”Čitali smo o interesovanju Spartaka za Marka na internetu i u novinama, ali trenutno su to glasine. U teoriji, može da odgovori na predloge kako stranih klubova, tako i klubova iz Rusije. Ali u praksi, prvo treba da vidite predlog, a zatim da donesete odluku”

”Zbog toga ne mogu da odgovorim na pitanje da li je spreman da ode u Spartak. Samo Marko sam može odgovoriti na ovo pitanje. Mogu samo da dodam da Marko ne žuri da pronađe novi klub. Želi da se odmori bar do novembra. To je normalno: radio je 14 godina gotovo bez odmora. U Rusiji sa njim nije bilo supruge i ćerke zbog korona virusa i drugih prepreka. Sada želi da provede vreme sa porodicom. U isto vreme, klubovi iz različitih zemalja me zovu zbog njega. Ali Marko ne žuri. On će čekati.”, izjavio je Joksimovič.

Marko Nikolić je trenersku karijeru poče u Radu, trenirao u dva navrata Partizan, a pored njih vodio je još Vojvodinu, Olimpiju iz Ljubljane, Videoton i do skoro Lokomotivu.

(Espreso/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.