ZVEZDA PRODUŽILA UGOVOR SA DEFANZIVCEM: Eraković sad cilja neostvarenu želju!
Foto: FK Crvena zvezda

čuvaju talente

ZVEZDA PRODUŽILA UGOVOR SA DEFANZIVCEM: Eraković sad cilja neostvarenu želju!

Zahvalan sam na poverenju, kapitenskoj traci, ali verujem da je ovo samo početak - poručio je Strahinja Eraković

Objavljeno:

Crvena Zvezda i štoper Strahinja Eraković produžili su saradnju do leta 2025.

Eraković, koji je jedan od najtalentovanijih izdanaka iz omladinske škole, izjavio je da je srećan što će i dalje imati prilike da nosi crveno-beli dres.

- Sigurno da sam veoma srećan pošto sam Zvezdino dete i ovom prilikom bih želeo da se zahvalim klubu, svim zaposlenima, svojim saigračima i stručnom štabu na ukazanom poverenju i na tome što ću biti deo crveno-bele porodice do 2025. godine - izjavio je.

Strahinja Eraković
foto: Starsport©

Uspešan je bio Eraković u mlađim selekcijama, a potvrda za to je osvojena Omladinska liga Srbije. Talentovani defanzivac je nastupao i za filijalu, Grafičar, bio standardan, a o njegovoj ulozi u timu dovoljno govori činjenica da je iako je bio jedan od najmlađih nosio kapitensku traku.

- Dosta puta sam ponovio od kada sam došao u Crvenu zvezdu da je san svakog deteta iz Omladinske škole Crvene zvezde da potpiše ugovor, ja sam imao tu čast i da produžim saradnju, međutim neću stati ovde i nadam se da ćemo ostvariti velike uspehe ove sezone, ali i narednih. Zahvalan sam na poverenju, kapitenskoj traci, ali verujem da je ovo samo početak. Nadam se da ću imati ponovo priliku da budem kapiten i da što više puta startujem utakmice kao i da odigram veliki broj evropskih mečeva .

Otkrio je Eraković i jednu neostvarena želju.

- Duplu krunu sam osvojio, jedina neostvarena želja mi je da zaigram u Ligi šampiona sa Crvenom zvezdom - zaključio je Eraković.

(Espreso/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.