MLADI FUDBALER PARTIZANA KRITIČAN: Uvek ima mesta za napredak, svaki trening nam je bitan
Foto: Starsport

KORISTI SVAKU ŠANSU

MLADI FUDBALER PARTIZANA KRITIČAN: Uvek ima mesta za napredak, svaki trening nam je bitan

Crno-beli će u četvrtak igrati na svom terenu protiv Metalca, zaostalu utakmicu petog kola

Objavljeno: 12:40h

Momak koji je iz ekipe IMT-a došao u Partizan početkom februara, postao je poslednjih meseci miljenik publike. Mladi Nikola Terzić koristi na terenu svaku šansu koju mu ukaže trener Aleksandar Stanojević i svom timu obezbeđuje sigurnost u igri, baš kao na utakmici 14. kola Superlige Srbije sa ekipom TSC-a na kojoj je postigao dva pogotka.

- Naravno da je rano primljen gol bio šok za nas. Lošije smo ušli u utakmicu, primili gol, ali posle toga smo se trgli i brzo preokrenuli rezultat. Postigao sam dva gola protiv TSC-a, ukupno četiri u prvenstvu i to svaki iz prelepih akcija saigrača. Imamo naš stil igre, stalno smo opasni, ulazimo u mnogo šansi i dajemo golove, što je najbitnije. Osvojili smo jako bitna tri boda i treba da nastavimo u ovakvom ritmu - rekao je Terzić i dodao:

- Uvek ima mesta za napredak, pogotovo kod nas mladih igrača. Svaki trening nam je bitan da upijamo ono što nam pričaju treneri i saigrači. Tako nam je sve lakše, bolje smo postavljeni na terenu, bolje odluke donosimo, naravno da uvek ima mesta za napredak - naveo je 21-godišnji Terzić.

Nikola Terzić
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Partizan je prvi na tabeli Superlige sa 37 bodova i ima pet više i utakmicu više od drugoplasirane Crvene zvezde.

- Svaka utakmica nam je važna. Igrali smo protiv jako dobre ekipe, organizovane, sa mnogo iskusnih igrača, na novom stadionu i u lepom ambijentu. Ovo je jako važna pobeda. Na prvom smo mestu na tabeli, u svaku utakmicu ulazimo kao da je najvažnija. Nadamo se da ćemo zadržati tu poziciju do kraja prvenstva - naveo je Terzić.

Partizan će u četvrtak igrati na svom terenu protiv Metalca, zaostalu utakmicu petog kola.

- Već u četvrtak igramo na našem stadionu protiv ekipe Metalca. Spremamo se, uvek idemo na pobedu, a nadamo se da će tako i biti - dodao je Terzić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.