TURCI VUKU POTEZE: Zvezdin fudbaler na meti nekoliko klubova, rastanak sa šampionom Srbije možda već u januaru
Foto: Starsport

odlazi?

TURCI VUKU POTEZE: Zvezdin fudbaler na meti nekoliko klubova, rastanak sa šampionom Srbije možda već u januaru

Ben ima ugovor sa crveno-belima do juna 2023. godine

Objavljeno: 10:53h

Crvena zvezda je osvojila očekivane nove bodove u prvenstvu Srbije. Pogotkom El Fardu Bena srušen je tim iz Niša i nastavljena potera na tabeli za Partizanom.

Nema dileme da je godinama unazad Ben bitan oslonac kluba iz Ljutice Bogdana. Pogotkom protiv Radničkog iz Niša je popravio učinak najboljeg strelca stranca u istoriji kluba. Moglo bi, međutim, da se dogodi da već u januarskom prelaznom roku Ben promeni sredinu.

Kako saznaje MaxBet sport reprezentativac Komorskih ostrva je ponovo na meti klubova. Letos nije želeo u Saudijsku Arabiju, a ponovo su napadača pikirali iz Turske. Njegovo ime nalazi se na listi zimskih pojačanja Rizea, koji hoće da izbori ostanak u eliti. I oni nisu jedini koji bi voleli da vide Bena u svojim redovima. I Samsun se preko posrednika raspitivao za uslove eventualnog transfera.

Ipak, klubovi će morati da spreme “ekstra” ponudu. Ben ima ugovor do juna 2023. godine, a često je ponavljao da želi da završi karijeru u crveno-belom dresu i nastavi da živi sa porodicom u Beogradu. Rasplet je na čekanju. Turci vuku naredne poteze.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.