SAD SVI ZVEZDAŠI MOGU DA ODAHNU: Ivanić produžio saradnju sa klubom!
Foto: fkcrvenazvezda.com

lepo

SAD SVI ZVEZDAŠI MOGU DA ODAHNU: Ivanić produžio saradnju sa klubom!

Ivanić je nezamenjiv u timu Dejana Stankovića i jedini je fudbaler u redovima srpskog šampiona koji je odigrao svaku utakmicu u dosadašnjem delu sezone. Ukupno 20 puta je bio na terenu, upisao je osam pogodaka i zabeležio pet asistencija

Objavljeno:

Juče gol u Danskoj, danas već novi ugovor sa Crvenom zvezdom. Mnogo razloga za zadovoljstvo ima Mirko Ivanić, ali i srpski šampion, pošto su potpisali nastavak saradnje do 2025. godine.

Posle višemesečnih pregovora dve strane su postigle dogovor o svim detaljima, pa je vezista iz Bačkog Jarka u toku dana stavio paraf na novu vernost srpskom šampionu. Očekivani epilog, uzimajući u obzir činjenicu da je Mirko Ivanić postao jedan od najboljih igrača u eri Dejana Stankovića.

- Veoma sam srećan zbog toga što sam produžio ugovor sa Crvenom zvezdom. Moram da istaknem da smo se mnogo ranije dogovorili oko toga, ali sad smo uhvatili pravi trenutak između utakmica da to i ozvaničimo. Pokušaću da budem još bolji u narednom periodu, postavio sam visoke ciljeve i želim da nadmašim samog sebe. Nadam se da ćemo nastaviti da pobeđujemo i beležimo sjajne rezultate. Već u nedelju nas očekuje utakmica protiv Radničkog, tako da sam okrenut treninzima i napornom radu - poručio je Mirko Ivanić.

Ivanić je nezamenjiv u timu Dejana Stankovića i jedini je fudbaler u redovima srpskog šampiona koji je odigrao svaku utakmicu u dosadašnjem delu sezone. Ukupno 20 puta je bio na terenu, upisao je osam pogodaka i zabeležio pet asistencija.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.