Vučeliću je prioritet KK Partizan, ali se ne odriče funkcije u fudbalskom klubu!

AKO GA IZABERU ZA PREDSEDNIKA

Vučeliću je prioritet KK Partizan, ali se ne odriče funkcije u fudbalskom klubu!

Trenutni potpredsednik fudbalskog kluba crno-belih najavio je da će ako postane predsednik JSD glavna preokupacija biti izlazak sekcija iz finansijske blokade
Objavljeno:

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić rekao je da će mu, kada postane predsednik Jugoslovenskog sportskog društva, prioritet biti da se deblokiraju klubovi koji su u blokadi. Promene sve izvesnije: Vučelić prihvatio kandidaturu za predsednika SD Partizan! Fudbalski klub Partizan je predložio Vučelića za predsednika Sportskog društva Partizan i na toj funkciji trebalo bi da zameni trofejnog košarkaškog trenera Duška Vujoševića.

- Kandidovan sam ranije, ali je juče fudbalski klub na Upravnom odboru potvrdio tu odluku. Prioritet će mi biti da se klubovi koji su u blokadi deblokiraju. Ništa se spektakularno ne očekuje, već samo da unapredim ponešto u ovim teškim vremenima za celo Sportsko društvo - rekao je Vučelić novinarima na Vračaru. - Košarkaški klub je u najtežoj situaciji, već danas sam razgovarao na tu temu ali još ne zvanično kao predsednik Sportskog društva - dodao je on. Vučelić je naveo da će i pored nove funkcije, ostati u fudbalskom klubu. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.