NAKON BLAMAŽE U EVROPI: Navijači Rome odbili dresove i očitali bukvicu igračima!
Foto: instagram.com/curvasud.roma

murinjo u svom stilu

NAKON BLAMAŽE U EVROPI: Navijači Rome odbili dresove i očitali bukvicu igračima!

Odjeknula je blamaža Rome u Norveškoj, u UEFA Konferencijskoj ligi. Nakon toga, u svom stilu Žoze Murinjo je preuzeo krivicu na sebe, ali je između redova poslao poruku i svojim pulenima. Igrači se izvinjavali navijačima a oni im poručili - probudite se

Objavljeno:

Roma je gostovala u Norveškoj Bodo Glimtu i na kraju doživela pravu katastrofu, izgubivši rezultatom 6:1. Bio je to jedan od najtežih Murinjovih poraza u karijeri.

- Moja je odgovornost! Izabrao sam ove igrače. Da sam igrao sa prvom postavom, neko se mogao povrediti i onda bismo primili četiri ili pet golova protiv Napolija. Ta bi odluka bila pogrešna - rekao je "Posebni" nakon meča.

- Nisam podcenio protivnika. Znao sam da su snažan tim, ali čini se kako sam precenio svoje igrače. Izgledalo je kao da je Solbaken na Moto GP motociklu, a naši igrači na biciklu. U Rimu će Manćini i Vina biti spremni za njega - dodao je Portugalac.

Na stranici Rominih navijača objavljen je video na kojem se vidi kako se igrači pokušavaju izviniti za svoj očajan nastup, a njima je s druge strane poručeno da se probude dok je vrijeme.

Inače, Romu je na ovom gostovanju u Norveškoj pratilo oko 400 navijača. Koliko god bio težak ovaj poraz, tehnički nije najteži u Rominoj povijesti u evropskim mečevima, jer je jednom poražena sa 7:1 u Ligi šampiona.

Kada govorimo konkretno o Mourinhu, ovo je prvi put da je jedan njegov tim primio šest golova na jednom susretu.

(Espreso / Sport.sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.