REMI UZ 4 GOLA ANORTOZISA I FLORE: Roma ponižena sa 6 komada u Norveškoj, izgubio i Totenhem!
Foto: EPA/Mats Torbregsen

liga konferencija, 3. kolo

REMI UZ 4 GOLA ANORTOZISA I FLORE: Roma ponižena sa 6 komada u Norveškoj, izgubio i Totenhem!

Ostale utakmice su počele u 21.00

Objavljeno:

Fudbaleri Anortozisa i Flore odigrali su večeras nerešeno 2:2, u utakmici trećeg kola Grupe B Lige konferencija, u kojoj igra i Partizan.

Anortozis je poveo golovima Miloša Deletića u 25. i Denisa Popovića u 28. minutu, Rauno Sapinen je smanjio na 2:1 deset minuta kasnije, a konačan rezultat postavio je isti igrač u 80. minut.

Kiparski i estopni tim osvojili su prve bodove u Grupi B, odnosno imaju pet bodova manje od Partizana i Genta koji svoj meč igraju od 21.00.

Najveće iznenadjenje u mečevima od 18.45 priredilo je norveški Bode/Glimt koji je na svom terenu pobedio Romu sa ubedljivih 6:1.

Domaći tim je poveo u osmom minutu golom Erika Bathejma, prednost je duplirao Patrik Berg u 20. minutu, da bi Karlos Peres osam minuta kasnije smanjio na 2:1.

Bode/Glimt je u nastavku još četiri puta zatresao mrežu ekipe Žozeo Murinja, a strelci su bili Bathejm u 52. i 80. minutu, Ola Solbaken u 71. i Amahl Vilijam Pelegrino u 78. minutu.

Norveški tim je prvi u grupi sa sedam bodova, dok je Roma druga sa šest. Kasnije večeras se sastaju CSKA Sofija i Zorja.

PAOK je u gostima pobedio Kopenhagen sa 2:1, u utakmici trećeg kola Grupe F.

Golovima Sidkleja u 19. i Andrije Živkovića u 38. minutu PAOK je posle prvog poluvremena imao prednost od dva gola, a konačan rezultat postavio je Pep Biel u 80. minutu.

PAOK je prvi na tabeli Grupe F sa sedam bodova, dok je Kopenhahen drugi sa bodom manje. Kasnije večeras se sastaju Slovan i Linkoln.

U Grupi G, fudbaleri Vitesea su na svom terenu pobedili Totenhem sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Maksimilijan Vitek u 78. minutu.

U drugom meču te grupe Mura je na svom terenu izgubila od Rena sa 2:1.

Ren je lider grupe sa sedam bodova, Vitese ima šest, Totenhem četiri, dok je Mura bez bodova.

U mečevima Grupe E, Fejenord je na svom terenu pobedio Union Berlin sa 3:1, dok je Makabi iz Haife slavio protiv Slavije Prag sa 1:0.

LASK je u gostima pobedio Alaškert sa 3:0, dok je ranije danas u Grupi A Makabi iz Tel Aviva je pobedio Helsinki sa ubedljivih 5:0.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.