MOREIRIN SIN SJAJNIM GOLOM PRESUDIO BAJERNU: Pamtite ga kao klinca sa stadiona JNA, a danas je velika nada Benfike!
Foto: Printscreen/Twitter/ Benfica Youth @SLBenficaYouth Daily information about SL Benfica's younger players. NOT AN OFFICIAL ACCOUNT! 148 Following 8,853 Followers Tweet See new Tweets Conversation Benfica Youth @SLBenficaYouth

veliki talenat

MOREIRIN SIN SJAJNIM GOLOM PRESUDIO BAJERNU: Pamtite ga kao klinca sa stadiona JNA, a danas je velika nada Benfike!

Sjajan gol Dijega Moreire

Objavljeno:

Ubedljiva pobeda Benfike, a Moreirin naslednik je značajno doprineo tome.

U senci spektakularnih dvoboja seniorskih ekipa u Ligi šampiona, svoje mečeve igrali su i omladinci u U19 Ligi šampiona.

I dok je našu najveću pažnju izazvala jučerašnja pobeda Crvene zvezde nad Sent Patrikom od 2:0 i plasman u narednu rundu takmičenja, u Lisabonu je U19 tim Benfike deklasirao vršnjake iz minhenskog Bajerna, rezultatom 4:0. Osim zbog rezultata, ovaj meč izdvajamo i zbog toga što je treći gol za Benfiku u ovom velikom trijumfu portugalskog kluba postigao Dijego Moreira, sin Almamija Moreire, nekadašnjeg ofanzivnog veziste Partizana i Vojvodine.

Almami Moreita je dres Partizana nosio od 2007. do 2011. godine, a 2012. je posle kraće epizode u Kini prešao u Vojvodinu.

Tokom boravka u Humskoj, tada maleni Dijego je neretko bodrio svog oca na stadionu, mnogi navijači Partizana ga pamte iz tog perioda, a sada Dijego ima već 17 godina i bori se da što skorije zasluži mesto i u prvom timu Benfike...

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.