UBEDLJIVE PARTIJE MANČESTER SITIJA I SPORTINGA: Domaći timovi bili su nemoćni (FOTO)
Foto: Profimedia

bez većih uzbuđenja

UBEDLJIVE PARTIJE MANČESTER SITIJA I SPORTINGA: Domaći timovi bili su nemoćni (FOTO)

Klub Briž i Bešiktaš nisu imali nikakve šanse

Objavljeno: 21:14h

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su u gostima Klub Briž sa 5:1, u trećem kolu Grupe A Lige Šampiona.

Strelac prvog gola za Siti bio je Žoao Kanselo u 30. minutu. Siti je duplirao prednost u 43. minutu, golom Rijada Mareza iz penala. Do trećeg gola šampion Engleske je stigao u 53. minutu. Strelac je bio Kajl Voker koji je odlično šutirao nakon asistencije Kevina De Brujnea.

U listu strelaca se u 67. minutu upisao i Kol Palmer koji je precizno pogodio donji levi ugao gola. Svoj drugi gol na meču, a peti za Siti postigao je Rijad Marez u 84. minutu, koji je odličnim šutem poslao loptu uz desnu stativu gola. Počasni gol za klub Briž postigao je Hanas Vanaken u 81. minutu. U narednom kolu Stiti će u Mančesteru dočekati Klub Briž.

U istom terminu, Sporting je u gostima pobedio Bešiktaš sa 4:1, u trećem kolu Grupe C. Tim iz Lisabona poveo je u 15. minutu golom Sebastijana Koatesa.

FK Bešiktaš, FK Sporting Lisabon
foto: EPA/Sedat Suna

Bešiktaš je izjednačio u 25. minutu golom Kajla Larina, koji je nakon kornera Miralema Pjanića postigao gol glavom. Samo tri minuta kasnije Sporting dolazi do novog vođstva, a ponovo je strelac bio Sebastijan Koates.

Do trećeg gola Sporting je stigao u 43. minutu nakon precizno realizovanog jedanaesterca Pabla Sarabije. Konačan rezultat je postavio Paulinjo u 89. minutu, odličnim šutem sa ivice šesnaesterca. U narednom kolu, Sporting će u Lisabonu dočekati Bešiktaš.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.