PARTIZANU PROTIV GENTA DELI PRAVDU ŠKOTSKI SUDIJA: Dok na Zvezdinom meču u Danskoj na centru će biti Izraelac!
Foto: EPA/Jean-Christophe Bott

uefa odlučila

PARTIZANU PROTIV GENTA DELI PRAVDU ŠKOTSKI SUDIJA: Dok na Zvezdinom meču u Danskoj na centru će biti Izraelac!

Maden je u UEFA takmičenjima već delio pravdu Partizanu protiv Belgijanaca i to prošle sezone kada je bio delegiran za susret Šarlroe i Partizana

Objavljeno:

Evropska fudbalska unija odredila je sudije za utakmice 3. kola grupne faze Lige Evrope i Lige konferencije, te će pravdu u susretu Midtjilanda i Crvene zvezde deliti Roj Rajnšrajber, dok će se na centru stadiona u Humskoj za utakmicu Partizana i Genta Bobi Maden.

Oba arbitra, poznata su domaćoj javnosti s obzirom na to da su sudili našim klubovima, a izraelski sudija delegiran za susret na Skandinaviji nedavno je bio delegiran i za utakmicu Srbije i Azerbejdžana u Bakuu. Rajnšrajbera, sudiju koji FIFA znak nosi od 2014. godine, je prethodno srpska javnost imala prilike da upozna u duelu Budućnosti i Partizana u Podgorici leta 2017. godine u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, a utakmica je završena mirnih mreža.

Znano lice hroničarima fudbalskih dešavanja na našim prostorima je i škotski delilac pravde delegiran za susret u Humskoj. Za razliku od Rajnšrajbera koji još krči put na međunarodnoj sceni, ostrvski sudija rođen 1978. godine spada u već iskusne arbitre, a dres FIFA nosi od 2010. godine.

Maden je u UEFA takmičenjima već delio pravdu Partizanu protiv Belgijanaca i to prošle sezone kada je bio delegiran za susret Šarlroe i Partizana, takođe sudio je i utakmicu Vojvodina - Suduva (1:1), na početku internacionalne karijere, kao i susrete Crvene zvezde sa Kelnom (1:0) i Hofenhajmom (0:0).

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.