BARSA ČUVA MESIJEVOG NASLEDNIKA: U novom ugovoru otkupna klauzula od 1 MILIJARDE evra! Možda završi u Njukaslu?
Foto: EPA/Quique Garcia

obezbedili se

BARSA ČUVA MESIJEVOG NASLEDNIKA: U novom ugovoru otkupna klauzula od 1 MILIJARDE evra! Možda završi u Njukaslu?

Potez na finansijskom i igračkom planu je produžavanje ugovora sa talentovanim igračima, ali tako da se osigura odgovarajuća kompenzacija u slučaju ranijeg odlaska sa Kamp Noua

Objavljeno:

Đoan Laporta preduzima sve korake da vrati Barselonu na noge, i ekonomski i na terenu, nakon što je uprava njegovog prethodnika Đosepa Marije Bartomeua dovela na rub finansijskog kraha.

Potez na oba plana je produžavanje ugovora sa talentovanim igračima, ali tako da se osigura odgovarajuća kompenzacija u slučaju ranijeg odlaska sa Kamp Noua.

Jedan od najvećih bisera je svakako Ansu Fati, a to pokazuje najbolje činjenica da je dobio dres broj 10 po povratku sa liste povređenih u tim, a nakon što jew isti napustio Lionel Mesi.

Kako dobro upućeni fudbalski agent Fabricio Romano prenosi, on će uskoro potpisati novi višegodišnji ugovor, a otkupna klauzula će biti čak milijardu evra, kao u ugovoru Pedrija.

Nekada su takve astronomske brojke bile u u govorima Mesija i Nejmara, koji su danas članovi bogatog Pari Sen Žermena. Da li je ova brojka previsoka za njih ili vlasnike Mančester sitija?

Za novog vlasnika Njukasl junajteda, ozloglašenog princa Saudijske Arabije, Mohameda bin Salmana, sigurno nije. Problem je samo što nikog ne zanima kako se dokopao tolikog bogatstva. Pare su pare, a fudbal je biznis. Odavno...

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.