FRANCUSKI TRENER NA VRATIMA JUNAJTEDA: Odlazak Solskjera je sve izvesniji!
Foto: AP/Leila Coker

da vidimo

FRANCUSKI TRENER NA VRATIMA JUNAJTEDA: Odlazak Solskjera je sve izvesniji!

Uz to, procenjuje se da bi dolaskom Zidana šanse da Pogba ostane bile daleko veće, ali i da bi Haland bio motivisan da na leto stigne na "Old Traford" i zameni Kavanija

Objavljeno:

Ozbiljno se kuva u Mančesteru. Ole Gunar Solskjer je čini se na izlaznim vratima iako ima ugovor do 2024. godine.

Igrači su podeljeni, one najveće zvezde navodno smatraju da Ole nije dorastao situaciji, a u klubu se pominje da je njegova taktička nesposobnost i stalno mešanje karti u napadu odnelo nekoliko bodova.

Uz to, Pogba želi da ode, Sančo ne liči na sebe, Van de Bek nije dobio šansu od kada je stigao, problem je i sa Rašfordom koji je ljut jer mu je menadžer savetovao da više misli na fudbal, a manje na dobrotvorni rad i humanitarne akcije koje su njegov zaštitni znak.

Iz Španije su sinoć lansirali "bombu", navodno je Junajted već razgovarao sa Zinedinom Zidanom i to pre par nedelja tokom internacionalne pauze o spremnosti Francuza da sedne na klupu "Đavola".

Zinedin Zidan
foto: EPA/Kiko Huesca

Novinar Eduardo Inda je otišao sinoć i dalje, on tvrdi da je iza ideje o Zidanu Ronaldo, odnosno njegova preporuka, a sigurno je da bi Varan otvorenih ruku dočekao trenera koji ga je kao klinca i doveo u Real.

Uz to, procenjuje se da bi dolaskom Zidana šanse da Pogba ostane bile daleko veće, ali i da bi Haland bio motivisan da na leto stigne na "Old Traford" i zameni Kavanija.

Promena bi bilo, sigurno da bi Van de Bek dobio priliku, uz to, bio bi odvojen budžet za zimu kako bi Francuz dodatno pojačao tim.

Francuz je čini se sve bliži Mančesteru, a Norvežanin sve dalji...

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.