CRVENO-BELIMA ĆE POSAO U DANSKOJ BITI OLAKŠAN: Mitjilend će biti bez pomoći najboljih pojedinaca!
Foto: STARSPORT/ Peđa Milosavljević

odlično

CRVENO-BELIMA ĆE POSAO U DANSKOJ BITI OLAKŠAN: Mitjilend će biti bez pomoći najboljih pojedinaca!

Mladi Danac dao je tri gola u osam mečeva danskog prvenstva ove sezone, a bio je i dvostruki strelac u meču kupa, dok je Maroni bez pogotka u tri nastupa, pa deluje da je Lind bliži startnoj postavi za okršaj sa Crvenom zvezdom

Objavljeno: 11:01h

Prepuni samopouzdanja fudbaleri Crvene zvezde u sredu putuju u Dansku, gde će dan kasnije od 18.45 igrati protiv vodećeg tima tamošnjeg prvenstva, Midtjilanda, utakmicu 3. kola Lige Evrope.

Za dobro raspoloženje u ekipi Dejana Stankovića zaslužene su odlične partije protiv Brage i Ludogoreca i osvojenih maksimalnih šest bodova, zatim goleada u Novom Pazaru (7:1), kao i oporavak nekoliko važnih igrača koji su propustili gostovanje u Razgradu, ali i vesti koje stižu iz protivničkog tabora.

Domaćin će morati da se suprotstavi crveno-belima bez dvojice Brazilaca - standardnog štopera Žuninja i prvog strelca ekipe, Žuniora Brumada.

Žuninjo preskače meč zbog isključenja u duelu sa Bragom nakon dva žuta kartona, a Brumado zbog povrede. Pisali smo da je njegov nastup u četvrtak neizvestan posle izlaska iz igre protiv Nordsjelanda, a danski mediji prenose da će strelac sedam golova u deset ligaških utakmica ove sezone morati da pauzira najmanje mesec dana zbog problema sa skočnim zglobom.

Trener Bo Henriksen zamenu za prvog napadača biraće između dva imena: još jednog Brazilca, Maronija, koji je letos plaćen Atletiko Mineiru rekordnih 4.500.000 evra ili 18-godišnjeg Viktora Linda, koji je u nedelju i ušao umesto Brumada, a nekoliko minuta kasnije postigao gol za, ispostavilo se konačnih, 2:2.

Mladi Danac dao je tri gola u osam mečeva danskog prvenstva ove sezone, a bio je i dvostruki strelac u meču kupa, dok je Maroni bez pogotka u tri nastupa, pa deluje da je Lind bliži startnoj postavi za okršaj sa Crvenom zvezdom.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.