INFANTINO IMA REŠENJE: Predsednik FIFE dao predlog kako da Brazil i Argentina reše problem oko prekinute utakmice!
Foto: Reuter/Arnd Wiegman

lep potez

INFANTINO IMA REŠENJE: Predsednik FIFE dao predlog kako da Brazil i Argentina reše problem oko prekinute utakmice!

Te planove kritikovali su Evropska fudbalska unija, Južnoafrička fudbalska konfederacija, Medjunarodni olimpijski komitet, treneri, fudbaleri, klubovi i navijači

Objavljeno:

Predsednik Medjunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino rekao je danas da bi utakmica Brazila i Argentine, koja je prekinuta zbog kršenja protokola u vezi sa korona virusom, trebalo da bude odigrana.

Utakmica Brazila i Argentine igrana 5. septembra u Buenos Ajresu, prekinuta je posle sedam minuta, nakon što su brazilske zdravstvene vlasti i federalna policija upali na teren zbog kršenja protokola u vezi sa korona virusom trojice argentinskih fudbalera.

- Uvek je dobro odlučiti utakmice na terenu, a ne van njega. To nije uvek moguće, imamo pravila. Videćemo šta će disciplinska tela Fife odlučiti - rekao je Infantino na konferenciji za novinare u Buenos Ajresu.

Nekoliko dana pre utakmice brazilske vlasti odredile su karantin za argentinske fudbalere koji igraju u Velikoj Britaniji. Protiv tih igrača pokrenuta je istraga za davanje lažnih informacija o dolasku u zemlju.

- To ne sme da se dogadadja, neprihvatljiv je način kojim je prekinuta utakmica. To šteti imidžu fudbala - naveo je Infantino.

Infatnino je na putovanju po Južnoj Americi gde promoviše planove o održavanju Svetskog prvenstva na dve godine.

Te planove kritikovali su Evropska fudbalska unija, Južnoafrička fudbalska konfederacija, Medjunarodni olimpijski komitet, treneri, fudbaleri, klubovi i navijači.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.