Zbog čega to Everton Luiz toliko mrzi Valerija Božinova? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Smešna strana fudbala!

Zbog čega to Everton Luiz toliko mrzi Valerija Božinova? (FOTO) (VIDEO)

Jedna od najlepših strana odlaska na utakmice su fore i fazoni koji se bacaju sa tribina! Ovo je jedan od boljih koji smo čuli u poslednje vreme
Objavljeno:

Ovaj, sada već veteran, nije uspeo da je stigne, a potom je slegao ramenima, i videlo se da je očigledno veoma umoran od "tuče" sa gorostasnim štoperima gostiju!

Novače, sram te bilo: Ovakav tvoj pad je uvreda za sve Srbe! (FOTO)

Lopta mu je pobegla u aut, stavio je ruke na kolena (ono kao kada se umorite posle neuspešnog trčanja za autobusom) kako bi pokušao da dođe do daha!

A sa tribine se začulo:

- Pa gde njemu, majstore? Vidiš da nije ni probao da je stigne - bio je jedan od povika.

Da li je moguće da nas je Bog ovoliko pogledao: Očajne vesti za Vels, fantastične za Srbiju! (VIDEO)

- Leleeee, zašto ovaj Everton ovoliko mrzi ovog Božinova? Jel' hoće da čovek umre? - upitao je jedan navijač Partizana, po naglasku očigledno sa "južne pruge".

foto: Espreso.co.rs

Moram da priznam, odavno se nisam toliko nasmejao na jednom sportskom događaju, kao ove retko prelepe novembarske večeri!

Nadam se da mi Valeri neće zameriti na ovom tekstu :) Morao sam da podelim sa čitalaštvom ovakvu interesantnu narodnu umotvorinu...

Inače, Božinov je bio strelac jednog gola na ovoj utakmici, tačnije, bio je strelac pola pogotka, jer je sa Urošem Đurđevićem podelio zasluge za treću loptu koja je našla put do mreže Pazaraca!

(Aleksa Radosavljević)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.