NAPADAČ CRVENE ZVEZDE: Valjda ću jednog dana saznati zašto me nije bilo u timu, zaslužio sam više da igram!
Foto: Starsport©

nije očekivao toliku pauzu

NAPADAČ CRVENE ZVEZDE: Valjda ću jednog dana saznati zašto me nije bilo u timu, zaslužio sam više da igram!

Aleksa Vukanović je srećan što je konačno zaigrao u Lazarevcu

Objavljeno:

Osim jedne od najubedljivijih pobeda Crvene zvezde u istoriji, meč protiv Kolubare u Lazarevcu (7:1) pamtiće se i po povratku napadača crveno-belih Alekse Vukanovića na teren.

Nije napadač bio povređen, nego jednostavno nije dobijao šansu od strane Dejana Stankovića koji je poslednji put na njega računao još u finalu Kupa prethodne sezone protiv Partizana. Od tada, nijedan minut za fudbalera koji je dobio šansu u drugom poluvremenu.

- Drago mi je da sam bar ušao, jer nisam dugo igrao i ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu. Po završetku jeseni biću spremam da tražim novi klub. Posle utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to mi je nešto najlepše što mi se desilo u poslednje vreme - rekao je Vukanović za "Sportski žurnal."

Dejan Stanković
foto: Starsport

Na pitanje zašto nije igrao ove sezone, da li je jaka konkurencija možda razlog, Vukanović je rekao:

- Stvarno to ne znam i neću da ulazim u razloge. Moje je da ćutim i da radim. Nikad nisam išao da pričam sa trenerom ili upravom i tražio objašnjenje zašto ne igram. Valjda ću jednog dana saznati zašto me nije bilo u timu, ne znam... Zaslužio sam više da igram, poštujem odluku trenera. Nikad nisam imao toliki razmak između dve utakmice, čak nisam ovoliko pauzirao ni zbog povrede.

Poručio je Vukanović i da bi voleo da ostane u Zvezdi, da produži ugovor na zimu, te da posebnu zahvalnost za sve duguje navijačima najtrofejnijeg srpskog kluba.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.