STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN NAKON POBEDE PROTIV RADNIKA: Rival se dobro branio, rekao sam igračima da imaju strpljenja
Foto: Starsport

IZJAVA POSLE MEČA

STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN NAKON POBEDE PROTIV RADNIKA: Rival se dobro branio, rekao sam igračima da imaju strpljenja

Partizan je slavio 2:0 u meču 13. kola Superlige Srbije

Objavljeno: 22:33h

Pogocima Miloša Jojića i Rikarda Gomeša, Partizan je stigao do 11 pobede u prvenstvu i režirao idealnu uvertiru u susret sa Gentom u Humskoj.

Rutinski trijumf nad Radnikom mogao je da se završi i ubedljivim slavljem, ali Aleksandar Stanojević je pri rezimeu utakmice 13. kola istakao da je put do pobede bio znatno teži nego što je to utisak bio gledajući sa strane.

- Rival se dobro i organizovano branio, bilo je teško probiti odbranu Radnika. Rekao sam igračima samo da imaju strpljenja, imali smo ga i mogu da budem zadovoljan. Raduje me što smo i na 2:0 igrali ofanzivno, napadali u svakom trenutku - kazao je Stanojević i dodao:

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

- Odmarali smo reprezentativce jer je ritam takav. Putovali su, imali obaveze u nacionalnim dresovima. Ostali igrači su bili u rotaciji. Sledi gostovanje Genta, očekujemo dobru utakmicu, imamo dva duela sa njima i videćemo da li možemo da napadnemo prvo mesto.

Gostovanje Belgijanaca zakazano je za četvrtak od 21 čas, a usled značaja bodova koje nosi utakmica u Humskoj, Stanojević je pozvao navijače da u što većem broju podrže ekipu.

- Publika nas nosi, bilo je tako i danas. To nam mnogo znači. Značiće nam i protiv Genta da dođu u što većem broju - kazao je šef stručnog štaba Partizana.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.