SAMO BAHATO: Asovi Premijer lige kupuju kič igračke od minimum 47.000 evra - za ukras! (FOTO)
Lingard i Zaha, Foto: Profimedia

ima se, mora se...

SAMO BAHATO: Asovi Premijer lige kupuju kič igračke od minimum 47.000 evra - za ukras! (FOTO)

Navikli smo na kupovinu skupocenog nakita, bljkeštave odeće i automobila sebi i suprugama, ali ove godine su u Engleskoj otišli korak dalje

Objavljeno: 13:46h

Dok se u Beogradu pitamo šta je sa novogodišnjom rasvetom koju smo nekad viđali već u septembru, a ostajala sve do marta (da bi bili lepše okićeni od "siromašnog" Beča), na Zapadu već sada razmišljaju o troškarenju za praznik do kog ima više od dva meseca.

U skladu sa nepisanim zakonima potrošačkog i materijalističkog društva kakvo sve više postaje i naše, u Americi i Britaniji postoji sve više praznika a svakom je jedno zajedničko - treba kupiti nešto bliskim osobama, a zašto ne i sebi - samo da se obrće lova.

A ako ste još mladić koji je postao milioner i pre nego što je sazreo poput brojnih zvezda Premijer lige, onda ste baš u problemu gde sve potrošiti svoj novac, a da to drugi vide. Navikli smo na kupovinu skupocenog nakita, bljkeštave odeće i automobila sebi i suprugama, ali ove godine su u Engleskoj otišli korak dalje.

Pojavio se trend kupovine mini automobila koji koštaju čak 47.000 evra. Istina, neki ove igračke poklanjaju deci, ali većina čisto da bi imala dodatni ukras na prilazu svojim vilama.

Jedan momak se dosetio kako na ovome da zaradi silan novac od bogatih fudbalera, pa posle prodaje na društvenim mrežama ponosno deli slike sa Šejnom Longom, Vilfridom Zahom i drugim zvezdama kojima je "ulepšao" dom.

Neki fudbaleri su odlučili da njihovi autići budu baš posebni (kič) pa su tako krilni napadač Mančester junajteda Džesi Lingard i Zaha dali da se njihovi optoče sa 100.000 Svarovski kristala...

Igračkom se, inače, upravlja pomoću daljinskog pa će valjda bar poslužiti umesto Play Station-a kao nova zabava "dečacima".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.