ZBRKA KAKVA SE NE PAMTI: Ekvadorci bukvalno jedva preživeli gostovanje u Kolumbiji (FOTO)
Foto: Profimedia

svašta se može videti u fudbalu

ZBRKA KAKVA SE NE PAMTI: Ekvadorci bukvalno jedva preživeli gostovanje u Kolumbiji (FOTO)

Glavni sudija meča dva puta je biol u centru pažnje

Objavljeno: 10:54h

Čak 16 minuta duže od previđenih 90 trajao je duel Kolumbije i Ekvadora u 12. kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali i to nije bilo dovoljno da vidimo pogodak.

Treći put uzastopno u oktobarskom ciklusu, Kolumbijci su odigrali meč bez golova.

Za razliku od domaćina, Ekvadorci su doputovali u Barankilju sa jasnim ciljem da ostanu neporaženi, što su i uspeli. Bukvalno su preživeli ovo gostovanje, jer su u 100. minutu primili gol, ali ga je sudija Dijego Aro poništio zbog igranja rukom Jerija Mine.

Iako se defanzivac domaće selekcije i Evertona sjajno snašao u gužvi pred golom gostiju posle auta i precizno šutirao iz okreta, između četvorice protivničkih igrača, prethodno jeste primirio loptu na nepropisan način. Nesvesni toga, gotovo svi sa klupe kolumbijske reprezentacije utrčali su na teren da proslave pogodak sa svojim junakom. Ispostavilo se, nesuđenim.

Fudbalska reprezentacija Kolumbije
foto: EPA/Mauricio Duenas Castaneda

Pre toga, arbitar iz Perua našao se u centru pažnje i u 74. minutu kada je Plata pao u kaznenom prostoru Kolumbije posle starta Kueljara, ali je tada posle ogromnog pritiska domaćih igrača i gledanja video snimka bio na strani domaće selekcije. Procenio je da nema osnova za penal.

Prekid je u tim trenucima potrajao dobrih pet minuta, ali je bio samo jedan u nizu brojnih koji su viđeni tokom ovog meča obeleženog čestim faulovima.

(Espreso/Mocartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.