SRĐAN MIJAILOVIĆ: Vojvodina je uvek Vojvodina, klub čije samo ime poziva na oprez!
Foto: Starsport

PRED DERBI KOLA

SRĐAN MIJAILOVIĆ: Vojvodina je uvek Vojvodina, klub čije samo ime poziva na oprez!

Svaki trijumf protiv direktnog konkurenta za plasman u Evropu, a Vojvodina to svakako jeste, vredi mnogo više od tri boda

Objavljeno:

Fudbaler Čukaričkog Srđan Mijailović izjavio je da je Vojvodina tima čije samo ime poziva na oprez.

- Vojvodina je uvek Vojvodina, klub čije samo ime poziva na oprez. Možda su nešto lošije startovali, ali su i dalje u vrhu. I naravno da su uvek opasni. Novosadjani su zadržali nekoliko iskusnih igrača, onih koji uvek mogu i na individualni kvalitet da reše utakmicu. Pre svega tu mislim na Simića, Vukadinovića, Čovića, Bastajića, Mrkaić - rekao je Mijailović.

- Napravila je Vojvodina i ozbiljan zaokret sa mladim igračima, nekoliko njih su reprezentativci Srbije u svojim godištima. I od njih preti opasnost, pokazali su kvalitet u prethodnim mečevima - dodao je on.

Mijailoviću je drago i što se ekipa polako kompletira.

- Bilo je mnogo utakmica od početka sezone u kojima smo se "krpili", u pojedinim momentima i sa šest-sedam startera van stroja. I u takvim uslovima uspevali smo da slavimo važne pobede u Kruševcu i Bačkoj Topoli. I sa Vojvodinom ćemo biti hendikepirani, bez najboljeg strelca ove sezone Đorđa Jovanovića. I naravno moraćemo kao i u nekim prethodnim susretima da nalazimo neka druga rešenja - izjavio je Mijailović.

Mijailović smatra i da duel protiv Vojvodine vredi više od tri boda, jer je u pitanju direktan konkurent za Evropu.

- Svaki trijumf protiv direktnog konkurenta za plasman u Evropu, a Vojvodina to svakako jeste, vredi mnogo više od tri boda. Trijumfom protiv TSC-a smo došli na treće mesto, na nama je da sada uspostavimo kontinuitet i da osvajamo bodove u serijama - rekao je Mijailović.

Čukarički će u subotu dočekati Vojvodinu od 18, u 13. kolu Super lige Srbije.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.