IZAŠAO SA INTENZIVNE NEGE: Stanje Vladimira Cvetkovića se vrlo brzo poboljšalo
Foto: Starsport©

dobre vesti

IZAŠAO SA INTENZIVNE NEGE: Stanje Vladimira Cvetkovića se vrlo brzo poboljšalo

Tvorac je čuvene generacije Crvene zvezde zajedno sa Draganom Džajićem, koja je 1991. godine postala šampion Evrope i prvak sveta

Objavljeno: 12:55h

Vladimir Cvetković, legendarni direktor FK Crvena zvezda, je dobro i izašao je sa intenzivne nege plućnog odelenja Kliničkog centra u Beogradu.

Nakon što je primljen u bolnicu u sredu odmah je stavljen na intenzivnu negu. Urađen je test na virus korona koji je na svu sreću bio negativan, a zatim su lekari utvrdili dijagnozu koja je glasila - upala pluća i tromboembolija oba plućna krila. Nakon što je stavljen na intenzivnu negu, njegovo stanje se vrlo brzo poboljšalo.

Vladimir Cvetković
foto: Starsport

- Vladimir Cvetković primljen je na intenzivnu negu zbog upale pluca i tromboembolije pluća. Imao je respiratorne probleme ugrušavanja krvnih sudova u plućima. Posle uspešne intervencije izašao je sa intenzivne nege i prebačen je na bolničko lečenje, na odelenje bolnice. To znači da mu je stanje bolje i da se oporavlja se - saznaje Kurir iz proverenih izvora Kliničkog centra u Beogradu.

Vladimir Cvetković bivši je košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije. Tvorac je čuvene generacije Fudbalskog kluba Crvena zvezda zajedno sa Draganom Džajićem, koja je 1991. godine postala šampion Evrope i prvak sveta.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.