HENDIKEP ZA ZVEZDU: Crveno-beli u Danskoj će igrati bez standardnog špica!?
Foto: Starsport

povreda

HENDIKEP ZA ZVEZDU: Crveno-beli u Danskoj će igrati bez standardnog špica!?

Dioni je od dolaska u Crvenu zvezdu odigrao osam mečeva i postigao tri gola i ostvario dve asistencije

Objavljeno:

Loisa Dionija nikako da krene u dresu Crvene zvezde. U jednom meču nagovesti visoke domete, u drugom odigra ispod nivoa, a u međuvremenu se desi poneka povreda koja ga dodatno izbaci iz koloseka.

Francuski napadač je poslednji prvenstveni meč sa Metalcem propustio zbog povrede, a prema pisanju Sportskog žurnala ona nije sanirana ni tokom zimske pauze, pa će Dioni propustiti subotnji meč u Lazarevcu (15.55, Arena Sport 1), a neizvestan je i za gostovanje Midtjilandu u Ligi Evrope (21. oktobar, 18.45).

Kako piše Žurnal, sve to je posledica propuštenih priprema od letos. Dioni aktuelnu reprezentativnu pauzu nije iskoristio da se dodatno spremi, već je radio laganim intezitetom. Meč u Lazarevcu će izvesno propustiti i Rišairo Živković, koji očigledno plaća danak malog broja takmičarskih mečeva u poslednje dve sezone.

Ipak, olašavajuća okolnost za Dejana Stankovića je to što se Milan Pavkov potpuno oporavio od povrede koju je zadobio pred mečeve sa Bragom i Partizanom, pa će predvoditi navalu srpskog šampiona u Lazarevcu i Danskoj. Stanković u samom špicu napada ima i mladog Marka Lazetića, a po potrebi na mestu drugog napadača može da zaigra i Mohamed el Fardu Ben.

Crveno-beli na noge ekipi Dejana Đurđevića idu pod velikim imperativom, s obzirom da imaju pet bodova manje i utakmicu manje od vodećeg Partizana.

Dioni je od dolaska u Crvenu zvezdu odigrao osam mečeva i postigao tri gola i ostvario dve asistencije.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.