BORJAN SPREMAN ZA NAREDNE IZAZOVE: Ne samo ja, već čitava ekipa radi na vrhunskom nivou!
Foto: Starsport

BORJAN SPREMAN ZA NAREDNE IZAZOVE: Ne samo ja, već čitava ekipa radi na vrhunskom nivou!

Na tabeli Super lige Srbije Zvezda zauzima drugo mesto sa 26 bodova, pet manje od prvoplasiranog Partizana, uz utakmicu manje.

Objavljeno:

Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan rekao je danas da se potpuno oporavio od korona virusa, kao i da on i čitava ekipa treniraju na visokom nivou.

- Odlično se osećam. U potpunosti sam se oporavio, sve je u najboljem redu i treniram maksimalno. Ne samo ja, već čitava ekipa radi na vrhunskom nivou kako bi što spremniji dočekali sve izazove koji slede - rekao je Borjan, preneo je klupski sajt.

Pored Borjana korona virusom su krajem septembra zaražena bila još trojica fudbalera Zvezde, Aleksandar Katai, Aleksandar Dragović i Miloš Degenek, a klub je 7. oktobra saopštio da su svi testirani negativno na taj virus.

Borjan je istakao da Zvezdu do pauze u novembru čeka "gust raspored", sa po dve utakmice nedeljno, i da je za to potrebna fizička i mentalna snaga.

- Ipak, verujem da smo sposobni da ponovo usrećimo sve one koje su uz nas i da dobrim rezultatima 'nateramo' zvezdaše da budu ponosni - dodao je on.

Milan Borjan
foto: Starsport

On je ocenio da je Zvezda "u poslednjih pet godina mnogo napredovala, i da se vratila tamo gde pripada".

- Baš zato imam osećaj da svima smeta i da su svi krenuli u napad na nju i na svakog od nas. Osećam da su samo zvezdaši uz nas, uz svoj klub, ali i to je dovoljno, jer mi uz pravu podršku sa tribina možemo da pokažemo da smo jači od svega i od svih - rekao je on.

- Zato pozivam sve zvezdaše da budu uvek uz nas, na svakoj utakmici, na svakom stadionu, a naročito na Marakani. Jer zajedno na taj način sve možemo da pobedimo i na terenu i van njega i da pokažemo da smo sa razlogom najveći - zaključio je Borjan.

Na tabeli Super lige Srbije Zvezda zauzima drugo mesto sa 26 bodova, pet manje od prvoplasiranog Partizana, uz utakmicu manje.

Zvezda u subotu gostuje ekipi Kolubare, u meču 13. kola Super lige Srbije.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.