VAJNALDUM NIJE ZADOVOLJAN U PSŽ-U: Situacija nije onakva kakvu sam želeo, ja sam borac, moram da radim vredno!
Foto: EPA/Peter Powell

hoče li se promeniti

VAJNALDUM NIJE ZADOVOLJAN U PSŽ-U: Situacija nije onakva kakvu sam želeo, ja sam borac, moram da radim vredno!

Novi selektor Lala Luj van Gal je prošle nedelje priznao da je zabrinut minutažom koju njegov zamenik kapitena dobija u klubu

Objavljeno: 16:49h

Kada se krajem prošle sezone našao na prekretnici, Žoržinjo Vajnaldum je bio u nedoumici - Barselona ili Pariz. Štaviše, mesecima je pregovarao sa katalonskim klubom, ali ga je negde na putu ka Nou Kampu unosnija ponuda Pari Sen Žermena navela da se predomisli.

Međutim, holandski vezista je tokom reprezentativnog okupljanja priznao da nije najzadovoljniji dosadašnjom minutažom na Parku prinčeva.

- Ne mogu da kažem da sam potpuno srećan. Situacija nije onakva kakvu sam želeo. Ali to je fudbal i moram da naučim da se nosim sa tim. Ja sam borac. Moram da ostanem pozitivan i da radim vredno kako bih preokrenuo situaciju - rekao je Vajnaldum u obraćanju za holandske medije.

Vajnaldum je pet godina bio nezamenjiv šraf u Liverpulovom timu, krenulo je doduše obećavajuće i u Pari Sen Žermenu, Holanđanin je startovao na svakoj od prve četiri utakmice, ali je od meča sa Klermonom, koji je presedeo na klupi, počeo još samo dva od šest u svim takmičenjima.

- Dosta sam igrao poslednjih godina, uvek sam bio zdrav i igrao vrlo dobro. Sada je situacija malo drugačija i potrebno je naviknuti se na to. Zaista sam se radovao narednom koraku i onda se dogodilo ovo. Vrlo je teško - priznaje Vajnaldum.

Novi selektor Lala Luj van Gal je prošle nedelje priznao da je zabrinut minutažom koju njegov zamenik kapitena dobija u klubu.

- Naravno da jesam. Već sam razgovarao sa njim o tome kada sam stigao. Ali još nije vreme za alarm - uverava Van Gal.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.