MESI SE U TERETANI NE SNALAZI DOBRO: Argentinac u PSŽ-u prvi put video neke sprave!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

MESI SE U TERETANI NE SNALAZI DOBRO: Argentinac u PSŽ-u prvi put video neke sprave!

Mesi je došao itekako motivisan u PSŽ i prema pisanju francuskih medija trenira punim intenzitetom i prihvatio je savet kondicionog trenera oko toga kakav treba biti njegov režim treninga

Objavljeno:

Lionel Mesi je iznenadio fudbalsku javnost nakon što je početkom avgusta napustio Barselonu i potpisao je dvogodišnji ugovor s PSŽ-om.

Mesi je nakon više od 20 godina u Barseloni bio primoran da napusti katalonski klub jer zbog finansijskih problema u kojem se nalazi ovaj klub jednostavno nisu mogli da mu ponude novi ugovor.

Argentinac je stigao s odmora kako bi produžio saradnju, ali je onda dobio informaciju da to neće biti moguće. Mesi je tada dobio nekoliko ponuda, ali je odlučio da potpiše za PSŽ.

Mesi je s Parižanima potpisao dvogodišnji ugovor i po prvi put je zaigrao u dresu nekog drugog kluba, a da to nije Barselona.

U Parizu su dali sve od sebe kako bi se Mesi osećao kao kod kuće i što pre adaptirao na novi klub. Njemu i njegovoj porodici pružili su sve što su tražili jer im je u cilju da Mesi bude srećan što je došao u PSŽ.

Lionel Mesi
foto: EPA/Yoan Valat

Nejmar je čak nudio Mesiju dres sa brojem 10 koji on nosi od dolaska u PSŽ, ali je Mesi to odbio i odlučio je da uzme broj 30 koji je nosio kada je tek zaigrao u dresu Barselone.

U klubu su se svi maksimalno potrudili da se Mesi što bolje oseća, a u to je bio uključen i trener Maurisio Poćetino s kojim je on od ranije imao veoma dobar odnos. Poćetino je pozvao i svog sina Sebastiana koji je Mesiju pokazivao trening centar PSŽ-a.

U jednom trenutku on je s Mesijem otišao u teretanu i pokazivao mu sprave koje imaju, te ga savetovao oko režima treninga. No, ono što je veoma zanimljivo jeste da Mesi za neke sprave uopšte nije znao za šta služe i kako se uopšte koriste.

Iste te sprave ima i Barselona u svojoj teretani, ali jednostavno u katalonskom klubu niko nikada od Mesija nije tražio da ih koristi zbog čega nije bio baš ni upoznat čemu one služe.

Lionel Mesi
foto: EPA/Ian Langsdon

Mesi je došao itekako motivisan u PSŽ i prema pisanju francuskih medija trenira punim intenzitetom i prihvatio je savet kondicionog trenera oko toga kakav treba biti njegov režim treninga.

U PSŽ-u očekuju da ovaj klub konačno osvoji Ligu šampiona, a posebno kada u napadu imaju neverovatan trio koji čine Mesi, Nejmar i Mbape. To je sigurno ogroman pritisak na celi tim, a da li se Parižanima isplatilo što su toliko novca, truda i pažnje dali kako bi doveli Mesija sazna ćemo na kraju sezone.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.