GRCI SE BRZO SNAŠLI: AEK već pronašao zamenu za Milojevića!
Foto: Profimedia

GRCI SE BRZO SNAŠLI: AEK već pronašao zamenu za Milojevića!

Grčki mediji navode da je Janakis već postigao dogovor sa AEK-om i da je odabrao novog pomoćnika i trenera golmana. Očekuje se ozvaničenje posla za nekoliko sati

Objavljeno:

Na veliko iznenađenje grčke javnosti, posle samo sedam zvaničnih utakmica na klupi atinskog kluba, Vladan Milojević je napustio redove AEK-a. On se u subotu popodne oprostio od igrača, i po nekim informacijama trebalo bi karijeru da nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Sa druge strane i rukovodstvo AEK-a je ekspresno reagovalo. Nema još zvanične potvrde, ali je gotovo izvesno da će žuto-crne iz Atine do kraja sezone predvoditi mladi grčki stručnjak Argiros Janakis. Reč je o 40-godišnjem stručnjaku rođenom u Nirnbergu koji je ceo radni vek proveo u Nemačkoj. Bio je dugo godina u Karslrueu gde je bio angažovan u omladinskoj školi, zatim i kao šef stručnog štaba mladog tima.

Janakis je trenirao Esen i Alen, da bi se 2019. godine prvi put susreo sa grčkim fudbalom. I to kao šef stručnog štaba PAS Janjine, sa kojom je imao odlične rezultate.

Grčki mediji navode da je Janakis već postigao dogovor sa AEK-om i da je odabrao novog pomoćnika i trenera golmana. Očekuje se ozvaničenje posla za nekoliko sati.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.