OVO JE PREVRŠILO SVAKU MERU: Još jedna provokacija Šaćirija, UEFA posle ovoga ne sme da ćuti! (VIDEO)
Foto: PRINTSKRIN

NEVEROVATNO

OVO JE PREVRŠILO SVAKU MERU: Još jedna provokacija Šaćirija, UEFA posle ovoga ne sme da ćuti! (VIDEO)

I u jednom trenutku prišao mu je nepoznati čovek i na njega navukao jaknu, na kojoj je veliki logo UČK, takozvane Oslobodilačke vojske Kosova

Objavljeno: 16:25h

Strašno! Reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri ponovo je šokirao javnost.

Albanac poreklom s Kosova, pojavio se pred kamerama u jakni ozloglašene paravojske Albanaca s Kosova UČK!

Ovaj incident dogodio se nakon pobede Švajcaraca nad Severnom Irskom (2:0) u kvalifikacijama za Mundijal, a izjavu je za tamošnje medije nakon meča dao upravo Šaćiri.

I u jednom trenutku prišao mu je nepoznati čovek i na njega navukao jaknu, na kojoj je veliki logo UČK, takozvane Oslobodilačke vojske Kosova.

Čovek u bradi je potom počeo da se smeje, a Šaćiriju je, po njegovom osmehu i izrazu lica, bilo drago što se ovo dogodilo, pa sve "smrdi" da je zapravo namešteno. Fudbaler je potom skinuo jaknu i opušteno nastavio da daje intervju.

Očigledno da se radi o zloupotrebi, debelom mešanju politke u sport i sada bi UEFA trebalo žestoko da reaguje, da kazni švajcarski fudbalski savez, koji je dopustio ovu skandaloznu scenu jer očigledno nisu dobro obezbedili stadion.

Podsetimo, Šaćiri je poznat kao provokator koji je često slavio golove rukama imitirajući dvoglavog orla, što je simbol velike Albanije, a uradio je to i na Svetskom prvenstvu u Rusiji, i to baš protiv Srbije. Očigledno da mu se ovakvi incidenti tolerišu. Pitamo se dokle.

A kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.