PIKSI ZADOVOLJAN ODNOSOM IGRAČA I BROJEM ŠANSI: "Pobedili smo jer smo bili strpljivi!"
Samo polako: Dragan Stojković Piksi, Foto: Profimedia

dobar rezultat

PIKSI ZADOVOLJAN ODNOSOM IGRAČA I BROJEM ŠANSI: "Pobedili smo jer smo bili strpljivi!"

Srbija je dočekala priliku kakvu je želela, a realizovao je Dušan Vlahović

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je njegova ekipa u večerašnjem meču protiv Luksemburga bila strpljiva i da je verovala u pobedu.

- Bila je teška utakmica, ali pobedili smo jer smo bili strpljivi i verovali smo do kraja da možemo da osvojimo tri boda što je bio cilj. Zahtevna utakmica, ali najvažnije je da smo ponovo stvorili puno šansi. Zaslužena pobeda po mom mišljenju - rekao je Stojković za Sportklub posle utakmice.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras u gostima selekciju Luksemburga sa 1:0, u šestoj utakmici Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

- Zadovoljan sam pobedom, pre svega, ali i odnosom igrača. Kod 0:0 na poluvremenu dogovor je bio da budemo strpljivi i da verujemo da ćemo doći do šanse koja će prelomiti ovu utakmicu. To se i desilo. Bilo je dosta lepih akcija i šansi, ali je i 1:0 dobar rezultat - rekao je Stojković.

Nemanja Radonjić
foto: Profimedia

Srbija je trenutno je prva na tabeli Grupe A sa 14 bodova, odnosno ima bod više od Portugala koji ima meč manje.

Fudbaleri Srbije će u utorak na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Azerbejdžan, dok će u poslednjem kolu kvalifikacija gostovati Portugalu 14. novembra.

- Očekivanja ne mogu biti drugačija sem pobede. Idemo da protiv Azerbejdžana osvojimo nova tri boda i onda da se dobro pripremimo za tu odlučujuću utakmicu u Portugalu - rekao je Stojković.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.