NAKON AEK-A MOGAO BI DA KRENE PUTEM ARABIJE: Milojević ima zanimljivu ponudu na stolu!
Foto: EPA-EFE/STR

videćemo da li će prihvatiti

NAKON AEK-A MOGAO BI DA KRENE PUTEM ARABIJE: Milojević ima zanimljivu ponudu na stolu!

Nakon epizode u Evropi, Milojević bi mogao ponovo da sreću oproba u Arabiji

Objavljeno: 18:28h

Otišao je iz Saudijske Arabije u Grčku, a sada bi Vladan Milojević mogao da se vrati u Arabiju.

Samo što je stigla vest da se razišao sa AEK-om, krenule su informacije da srpski trener ima ponude za nastavak karijere sa Bliskog istoka.

Kako piše list OKAZ, koji je najugledniji u Arabiji kada su sportska pitanja, Al Itifak je poslao zvaničnu ponudu Milojeviću da preuzme ekipu, jer će dosadašnji šef struke Kaled al Atavi uskoro dobiti otkaz.

Razlog su slabi rezultati tima, koji je na 12. mestu tabele i u crnoj je seriji od šest utakmica bez pobede. Štaviše, slavio je samo u prvom kolu, a posle toga je dodao četiri remija i dva poraza na svoj konto, što je bilans koji ne zadovoljava rukovodstvo kluba.

Vladan Milojević, Ljubiša Tumbaković
foto: Starsport©

Zato je poziv za spas stigao Milojeviću, koji bi imao zadatak da podigne Al Itifak u gornju polovinu tabele i proba da se izbori za izlazak na međunarodnu scenu.

Milojević je na Bliskom istoku imao iskustvo sa Al Ahlijem, sa kojim se rastao proletos zbog neisplaćenih dugovanja. Tako da srpskom stručnjaku ne bi bio potreban period navikavanja na novu ligu, novu sredinu.

Što se tiče Al Itifaka, u njegovim redovima nema mnogo stranaca zvučnih imena, najpoznatiji je švedski napadač Robin Kvajson.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.