JOVAN ŠLJIVIĆ NEREŠIVA ENIGMA: Kadeti Zvezde ubedljivo savladali vršnjake iz Partizana (FOTO)
Foto: FK Crvena zvezda

KIŠA GOLOVA

JOVAN ŠLJIVIĆ NEREŠIVA ENIGMA: Kadeti Zvezde ubedljivo savladali vršnjake iz Partizana (FOTO)

Crveno-beli na kraju su slavili sa 5:2

Objavljeno: 17:26h

Kadeti Crvene zvezde savladali su ubedljivo Partizan rezultatom 5:2. Ekipa Slađana Nikolića je fenomenalnom igrom tokom svih 90 minuta došla do sigurnog i zasluženog trijumfa. Dvostruki strelac i nerešiva enigma bio je Jovan Šljivić, a osim njega u strelce su se upisali Stefan Miladinović, Aleksej Vukičević i Veljko Dimitrijević.

Zvezda je već u 13. minutu vodila 2:0 preko Šljivića, da bi Mirčetić prepolovio zaostatak u 18. minutu i tim rezultatom otišlo se na poluvreme.

Već na početku drugog poluvremena, crveno-beli su povisili prednost preko Miladinovića 3:1. Nastavila se veoma dinamična igra, a u 59.minutu Šljivić je šutirao, lopta se od golmana odbila do Bubnja, koji je oboren sa leđa, a sudija je pokazao na penal. Siguran izvođač bio je Vukičević za 4:1.

Četiri minuta kasnije, Partizan je uzvratio preko Mirčetića i smanjio rezultat na 4:2, a konačan rezultat postavio je Dimitrijević u 85. minutu susreta.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 24 boda, dva više od Vojvodine koja tek treba da odigra utakmicu devetog kola, dok je Partizan četvrti sa 18.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.