BATA MIRKOVIĆ PREUZIMA NEKADAŠNJEG UČESNIKA Lige šampiona: Vreme za novi izazov!?
Foto: Starsport©

blizu potpisa

BATA MIRKOVIĆ PREUZIMA NEKADAŠNJEG UČESNIKA Lige šampiona: Vreme za novi izazov!?

Da li će Bata ugasiti vatru u pomenutom klubu

Objavljeno: 19:11h

Sudbina Sava Miloševića na klupi Olimpije postala je neizvesna nakon što se očekuje dolazak novih vlasnika posle Milana Mandarića, ali bi u drugi slovenački klub mogao da stigne još jedan bivši trener Partizana.

Prema pisanju tamošnje Ekipe, nekadašnji strateg "crno-belih" Zoran Bata Mirković glavni je kandidat za novog trenera Maribora.

Zoran Bata Mirković
foto: Starsport©

"Violičasti" su ostali bez Simona Rožmana nakon lošeg niza rezultata, ekipa trenutno zauzima četvrto mesto u Prvoj ligi Slovenije sa 18 bodova, šest manje od vodećeg Kopera.

Sportski direktor Maribora Marko Šuler je već stupio u kontakt sa bivšim fudbalerom Partizana i Juventusa, a kako veliki uticaj u klubu ima još jedan bivši partizanovac Zlatko Zahović, sasvim je moguće da ćemo Mirkovića videti na klupi nekadašnjeg učesnika Lige šampiona 1999, 2014. i 2017. godine.

Mirković je trenersku karijeru započeo u Sinđeliću 2015. godine, u februaru 2016. postao je asistent selektoru Crne Gore Ljubiši Tumbakoviću, da bi u avgustu 2018. postao trener Partizana zamenivši Miroslava Đukića.

Na toj poziciji ostao je do utakmice sa Voždovcem u martu 2019. godine otkada je bez trenerskog angažmana.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.