SPARTAK PRED PROMOCIJOM NOVOG TRENERA: U klub se vraća dobro poznato ime!
Foto: Starsport©

gotovo sigurno

SPARTAK PRED PROMOCIJOM NOVOG TRENERA: U klub se vraća dobro poznato ime!

Subotičani posle 12 odigranih kola zauzimaju 13. mesto na tabeli sa 12 bodova, pa će Gaćinović imati zadatak da ih trgne i vrati u gornji dom, pošto pogotovo gledajući ofanzivni kvalitet ekipe, Spartak može da bude učesnik plej-ofa

Objavljeno:

Posle nekoliko dana vaganja, Spartak je na korak od izbora novog trenera.

Može se komotno reći novog-starog trenera, jer će Vladimir Gaćinović, ako se potvrdi informacija o njegovom dolasku, započeti treći mandat u Subotici.

Posle prekida saradnje sa Vladimirom Buačom, Spartak je vagao između više kandidata za trenera, u igri je bio i Goran Stevanović, a po informacijama Mozzart Sporta, gotovo je sigurno da se na klupu vraća Vladimir Gaćinović.

Fudbalski stručnjak iz Trebinja je prvi put bio šef struke Plavih golubova od 9. aprila 2018. do 11. oktobra iste godine, a drugi put od 6. juna 2019. do 19. novembra 2020. Na 71 utakmici na klupi Spartaka, Gaćinović je ostvario bilans od 32 pobede, osam remija i 31 poraza.

Subotičani posle 12 odigranih kola zauzimaju 13. mesto na tabeli sa 12 bodova, pa će Gaćinović imati zadatak da ih trgne i vrati u gornji dom, pošto pogotovo gledajući ofanzivni kvalitet ekipe, Spartak može da bude učesnik plej-ofa.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.